Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε η βόμβα στον ΠΑΟΚ - Μεταγραφάρα που τον αλλάζει επίπεδο
| 2018-08-10 16:07:00

Έσκασε η βόμβα στον ΠΑΟΚ - Μεταγραφάρα που τον αλλάζει επίπεδο

Sportdog Team
Έσκασε η βόμβα στον ΠΑΟΚ - Μεταγραφάρα που τον αλλάζει επίπεδο

Σπουδαία κίνηση από τον Δικεφάλο.

Μία πολύ μεγάλη μεταγραφή ανακοίνωσε το βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, καθώς η Εύα Χαντάβα θα συνεχίσει την καριέρα της στο Δικέφαλο.

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ευαγγελία Χαντάβα, η οποία θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η αθλήτρια, η οποία γεννήθηκε το 1990 στα Γραβενά, αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και έχει ακολουθήσει μεγάλη διεθνή πορεία, έχοντας φορέσει στην Ελλάδα τα χρώματα του Φ.Ο. Βριλησσίων, του Ηρακλή και του Ολυμπιακού, ενώ στο εξωτερικό έχει αγωνιστεί με τη Fontanellato της Ιταλίας, την Καρσίγιακα της Τουρκίας, την Νkhonnon της Ταϊλάνδης, τη Λοκομοτίβ Μπακού, την Targoviste της Ρουμανίας, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Φλουμινένσε της Βραζιλίας.

Αυτή τη στιγμή, η Ελληνίδα διεθνής βρίσκεται με την εθνική ομάδα για προετοιμασία στο Βόλο.

Η αθλήτρια δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου, τον ΠΑΟΚ. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε φανατικοί υποστηρικτές του Δικεφάλου, οπότε η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ μας κάνει όλους ευτυχισμένους. Θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σε αυτό το εντυπωσιακό μεγάλο που χτίζεται στο γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ».

Για τη μεγάλη αυτή μεταγραφή, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Η συμφωνία με τη Χαντάβα ήταν η κίνηση ματ για να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι αποκλειστικός στόχος και μόνο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στα σαλόνια της Α1, παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Η μεταγραφή αυτή έχει την προσωπική σφραγίδα του Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος έδωσε αμέσως τη συγκατάθεσή του για να πραγματοποιηθεί. Σε λίγο ξεκινάμε προετοιμασία και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.»

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags