Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή απάντηση Τσιτσιπά στις ειρωνείες του Σβέρεφ
| 2018-08-11 14:51:00

Τρελή απάντηση Τσιτσιπά στις ειρωνείες του Σβέρεφ

Sportdog Team
Τρελή απάντηση Τσιτσιπά στις ειρωνείες του Σβέρεφ

Τον... ρούμπωσε που λέμε και στην αργκώ.

Αφού τον εκνεύρισε, του δημιούργησε ανασφάλειες για το παιχνίδι του και στην συνέχεια τον κέρδισε με εμφατικό τρόπο, γυρνώντας από το 3-6, 2-5 στο οποίο βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπρεπε να δώσει και την απάντησή του στον ειρωνικό Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος δεν είχε όρεξη για κουβέντα στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση.

Ο Γερμανός, Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, τόνισε στις δηλώσεις του πως ο Στέφανος δεν έπαιξε καλά στον αγώνα, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και υποστήριζε κατά συντριπτική πλειοψηφία τον 20χρονο Έλληνα, έδωσε μια άκρως ειρωνική απάντηση και κατευθείαν σηκώθηκε κι έφυγε από την αίθουσα τύπου.

“Είμαι πάντα ειλικρινής. Όταν ο αντίπαλός μου παίζει καλύτερα από εμένα έρχομαι και το λέω, είμαι από τους πιο ειλικρινείς τενίστες του Tour. Σήμερα έγινε ένα παθητικό ματς, και πραγματικά, δεν νομίζω καν ότι έπαιξε καλά ο αντίπαλός μου. Όσον αφορά την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν υπέροχη, ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτόν”, επεσήμανε με ειρωνεία.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που φυσικά ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους τύπου για την συγκεκριμένη τοποθέτηση του “Σάσα”, με τον “Στεφ” να δίνει την δική του απάντηση.

“Ναι άκουσα τι είπε. Νομίζω ότι απλά έπαιξα πιο έξυπνα αυτήν την φορά. Τον έκανα να τσατιστεί όταν ήταν στο court και έκανα κάποια πράγματα που δεν περίμενε ότι μπορώ να τα κάνω.

Άλλαξα το πλάνο μου από την περασμένη εβδομάδα, κι όπως είπα, έμαθα από τα λάθη μου στο προηγούμενο μας ματς και κατάφερα να τα διορθώσω. Η σχέση μου με τον Αλεξάντερ είναι μια χαρά. Δεν είναι πολύ καλή, αλλά ούτε πολύ άσχημη. Είναι μια ισορροπημένη κατάσταση“, τόνισε από την πλευρά του ο Έλληνας πρωταθλητής.

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags