Facebook Pixel Sportdog.gr | Στη δεύτερη θέση η Στεφανίδη, τρίτη η Κυριακοπούλου στο Diamond League!
| 2018-08-18 16:52:00

Στη δεύτερη θέση η Στεφανίδη, τρίτη η Κυριακοπούλου στο Diamond League!

Sportdog Team
Στη δεύτερη θέση η Στεφανίδη, τρίτη η Κυριακοπούλου στο Diamond League!

Εκτός ο Τεντόγλου στο Μπέρμινχαμ.

Χαμηλές πτήσεις από τις ιπτάμενες κυρίες του επί κοντώ στο Μπέρμινχαμ όπου ο πήχης δεν ανέβηκε πάνω από τα 4.62μ  με κύρια αιτία τον αντίθετο άνεμο που έπνεε και δεν διευκόλυνε τις αθλήτριες να ανέβουν σε μεγαλύτερα ύψη

ενώ πλέον οι… διαφορές για το διαμάντι θα λυθούν στον τελικό της Ζυρίχης στις 30 Αυγούστου (19.10).

Η Ολυμπιονίκης μας, Κατερίνα Στεφανίδη  ξεκίνησε τον αγώνα από τα 4.52 μέτρα τα οποία ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια και στη συνέχεια είχε μια αποτυχημένη στα 4.62μ ύψος το οποίο άφησε στη συνέχεια ξαι επιχείρησε στα 4.62μ. όπου είχε δύο αποτυχημένες προσπάθειες και ολοκλήρωσε το αγώνα της με καλύτερη προσπάθεια 4.52μ καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση. Νικήτρια ήταν η Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) με 4.62μ και τρεις αποτυχημένες στα 4.72μ.   

Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.40μ. ενώ στη συνέχει απέτυχε να ξεπεράσει τα 4.52μ. μένοντας στην τρίτη θέση αλλάσυμπληρώνοντας τους απαραίτητους βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 12άδα του τελικό της σειράς των αγώνων.

Στα χαμηλά λοιπόν έμεινε το επί κοντώ το οποίο ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα (λιγότερο από μία ώρα) που ουσιαστικά όπως αποδείχτηκε είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφήνοντας τις αθλήτριες να λύσουν τις διαφορές τους στον τελικό της Ζυρίχης.

Στο άλμα σε μήκος, το οποίο δεν ήταν στο επίσημα πρόγραμμα του ντάιαμοντ λίγκ, αλλά έγινε προς τιμήν του Βρετανού Ολυμπιονίκη Γκρεγκ Ράδεφορντ ο οποίος τερμάτισε την καριέρα του με αυτόν τον αγώνα, αγωνίστηκε και ο πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου. Ο πρωταθλητής μας είχε καλύτερο άλμα στα 7.82μ που του έδωσε την έκτη θέση ενώ νικητής ήταν ο Λούβο Μανιονόγκα (Ν Αφρική) με 8.53μ (1,5) που απιτελεί ρεκόρ μίτινγκ.

Να σημειώσουμε ότι το φετινό DiamondLeagueολοκληρώνεται σε δύο φάσεις, σε δύο πόλεις, στις 30/8 στη Ζυρίχη και στις 31/8 στις Βρυξέλλες.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα αοτελέσματα στο Μπέρμινχαμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags