Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο Αμύνταιο η έδρα της Εθνικής Γυναικών στο Χάντμπολ
| 2018-09-18 22:06:00

Στο Αμύνταιο η έδρα της Εθνικής Γυναικών στο Χάντμπολ

Sportdog Team
Στο Αμύνταιο η έδρα της Εθνικής Γυναικών στο Χάντμπολ

Συνάντηση με την τοπική αυτοδιοίκηση για την διεξαγωγή των αγώνων με Ιταλία, Πορτογαλία και Λευκορωσία.

H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε την διοργάνωση του 3ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυναικών 2019, στην γενέτειρα πόλη του ελληνικού χάντμπολ, το Αμύνταιο της Φλώρινας, το διάστημα 23-25 Νοεμβρίου 2018 με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Λευκορωσίας.

Συνδιοργανωτές θα είναι ο Δήμος Αμυνταίου, η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της ΔΕΗ.

Το Δ.Σ. της ΟΧΕ ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στέφανο Μπίρο, τον Δήμαρχο Αμυνταίου Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη και την Διοίκηση της ΔΕΗ για την στήριξη τους στο άθλημα και την διοργάνωση.

Αντιπροσωπεία της ΟΧΕ αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη, το μέλος του Δ.Σ. Γιάννη Στρατάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτη Βλαχόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Μάντζο, τον συντονιστή Εθνικών ομάδων Γυναικών Χρήστο Τζουβάρα και τον Διευθυντή Επικοινωνίας Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, έγινε δεκτή από τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στέφανο Μπίρο και τον Δήμαρχο Αμυνταίου Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη.

Συζητήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα αμοιβαίας θέλησης λεπτομέρειες για την διοργάνωση του προκριματικού ομίλου, αλλά και για το Μουσείο Χάντμπολ, το οποίο θα εγκαινιαστεί μέσα στη σεζόν και θα είναι ιστορικού και σημειολογικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags