Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταρρίφθηκε το δεδικασμένο για επεισόδια μακριά από το γήπεδο!
Άλλα Σπορ
| 2018-09-20 15:59:00

Καταρρίφθηκε το δεδικασμένο για επεισόδια μακριά από το γήπεδο!

Sportdog Team
Καταρρίφθηκε το δεδικασμένο για επεισόδια μακριά από το γήπεδο!

Με κόσμο ο Ολυμπιακός εναντίον της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με ποινή μίας αγωνιστικής από την αθλητική εισαγγελέα της ΕΟΠΕ για επεισόδια μεταξύ τον οπαδών του με τον Παναθηναϊκό στις 21 Φεβρουαρίου. Τότε οι οπαδοί των δύο ομάδων είχε συμπλακεί ένα χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο του Εσπέρου όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον Εθνικό για τον θεσμό του κυπέλλου.

Οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει έφεση στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης. Με σημερινή απόφαση το δικαστήριο δικαίωσε την ομάδα του Ολυμπιακού που θα αγωνιστεί κανονικά με κόσμο στον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Το πιο σημαντικό είναι ότι αναγνωρίστηκε η παράλογη πρωτόδικη απόφαση και καταρρίφθηκε ένα δεδικασμένο που πήγε να δημιούργησε ο αθλητικός δικαστής, που συνέδεε επεισόδια που έγιναν 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο με αθλητικούς αγώνες και τιμωρούσε ομάδες που δεν είχαν την παραμικρή ευθύνη. Ούτε η ομάδα του Ολυμπιακού, ούτε του Παναθηναϊκού είχαν την ευθύνη για τα επεισόδια που έγιναν στον σύνδεσμο της Καλλιθέας. Όσοι δημιούργησαν τα επεισόδια έλυναν οπαδικές διαφορές σε χώρο που οι αθλητές και οι ομάδες δεν είχαν καμία σχέση.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί και ο Παναθηναϊκός με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags