Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ Πέμπτη στην Σανγκάη με Τζόκοβιτς, Φέντερερ και Τσιτσιπά
| 2018-10-11 00:01:00

Σούπερ Πέμπτη στην Σανγκάη με Τζόκοβιτς, Φέντερερ και Τσιτσιπά

Sportdog Team
Σούπερ Πέμπτη στην Σανγκάη με Τζόκοβιτς, Φέντερερ και Τσιτσιπά

Καυτή μέρα για το Ασιατικό Masters.

Όλοι οι αγώνες του τρίτου γύρου του Ασιατικού Masters είναι προγραμματισμένοι για την Πέμπτη και, όπως καταλαβαίνετε, αναμένεται ο κακός…χαμός!

Από ελληνικό ενδιαφέρον ξεχωρίζει φυσικά η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά που θα αντιμετωπίσει για τρίτη σερί φορά φέτος τον Κέβιν Άντερσον με στόχο τη δεύτερη πρόκρισή του (μετά το Τορόντο) σε προημιτελικά Masters τουρνουά!

O 20χρονος Έλληνας τενίστας θα μπει δεύτερο στο Show Court 3 (περίπου στις 09:30 GR) για να αντιμετωπίσει τον έμπειρο Νοτιοαφρικανό τον οποίο και έχει κερδίσει δις φέτος σε Εστορίλ και Τορόντο!

Ο Στεφ προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες επί των Μονφίς και Κατσάνοφ και, αν τριτώσει το…καλό κόντρα στον Άντερσον, ενδέχεται να αντιμετωπίσει ξανά τον Νόβακ Τζόκοβιτς τον οποίο και κέρδισε στο Τορόντο!

Περνώντας στον Νόλε, ο Σέρβος τενίστας μπαίνει δεύτερος στο κεντρικό κορτ περίπου στις 10:00 GR για να αντιμετωπίσει έναν τενίστα που δεν θα του θυμίσει ευχάριστες στιγμές!

Ο λόγος για την αποκάλυψη του φετινού Ρολάν Γκαρός, Μάρκο Τσεκινάτο, που είχε υποχρεώσει τον Τζόκερ σε μια οδυνηρή ήττα στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μια ήττα όμως που μάλλον πείσμωσε απίστευτα τον Σέρβο να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο.

Το οποίο και έκανε άμεσα κατακτώντας τα επόμενα δύο Slams της σεζόν…

Τον Νόλε ακολουθεί ο… Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Ελβετός τενίστας πέρασε τα πάνδεινα στην πρεμιέρα του κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, κέρδισε πολύ δύσκολα στα τρία σετ και θα πρέπει να ανακάμψει γρήγορα σωματικά για να αντιμετωπίσει τον φιναλίστ της διοργάνωσης το 2016 αλλά ντεφορμέ, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (13:00 GR).

Ο Φέντερερ δεν έχει χάσει ποτέ από τον Ισπανό στο παρελθόν σε επτά αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα του κεντρικού κορτ κλείνει ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και Μπόρνα Τσόριτς (14:30 GR) στην μόλις δεύτερή τους αναμέτρηση μετά το φετινό Αμερικανικό Όπεν και την άνετη νίκη του “Πύργου”.

Κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ δοκιμάζεται ο ασταθής Αλεξάντερ Ζβέρεφ (08:00 GR) και κόντρα στον Σαμ Κουέρι ο Κέι Νισικόρι (11:00 GR) σε άλλα ενδιαφέροντα ματς της μέρας!

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags