Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, νίκησε εύκολα με 3-0 τον Παναθηναϊκό!
Άλλα Σπορ
| 2018-10-21 20:37:00

Τρομερός ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, νίκησε εύκολα με 3-0 τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Τρομερός ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, νίκησε εύκολα με 3-0 τον Παναθηναϊκό!

Έδειξε τα δόντια του με το "καλημέρα" ο Δικέφαλος του Βορρά.

 

Φοβερός ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι με τον νευρικό και χωρίς λύσεις Παναθηναϊκό, παίρνοντας καθαρό και άνετο τρίποντο με 0-3 που βάζει τον Δικέφαλο με το καλημέρα στην κορυφή της κούρσας προς τη Volleyleague γυναικών.

Καθοριστικός παράγοντας του παιχνιδιού η πασαδόρος Άρτεμις Πλουμή. Η νεαρή βολεϊμπολίστρια με τα σερβίς της «διέλυσε» την πράσινη υποδοχή και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να χτίσει διαφορά στο πρώτο σετ και να μειώσει στο δεύτερο και τρίτο σετ. Για την ομάδα του Δημήτρη Σολκίδη ξεχώρισαν ακόμη Χαντάβα και Κωνσταντίδου.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έκανε πολλά λάθη. Οι παίκτριες του Κυριάκου Καμπερίδη έδειξαν αρκετά αγχωμένες σε πολλά σημεία του αγώνα, ενώ δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά που πήραν στο δεύτερο και το τρίτο σετ. Ο ΠΑΟΚ με τη εκκωφαντική νίκη που κατάφερε στο κλειστό του Χολαργού έδειξε με το «καλημέρα» ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. 

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τις Κουντουρά, Οικονομίδου, Κοσμά, Νούσια, Κελεσίδη, Βογιατζόγλου λίμπερο τη Ρόγκα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς με τις Κιόση, Χαντάβα, Κλέπκου, Κυριακίδου, Κωνσταντινίδου, Πλουμή λίμπερο την Κελεσίδη

Τα λάθη ήταν εκείνα που κυριάρχησαν στους πρώτους πόντους του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά οι γηπεδούχες του Κυριάκου Καμπερίδη ισοφάρισαν σε 4-4 με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ για αρκετούς πόντους (5-5, 6-6, 7-7, 8-8). Με τις δύο ομάδες να είναι στο 9-9 η Πλουμή ανέλαβε δράση για τον ΠΑΟΚ.

Η πασαδόρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης «διέλυσε» την υποδοχή των πρασίνων και με σερί 10-0(!) από την γραμμή του σερβίς ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 19-9 με την Μαρία Οικονομίδου να δίνει τέλος στο εντυπωσιακό σερί των φιλοξενουμένων. Στο 13-22 ήταν σειρά του Παναθηναϊκού να χτίσει σερί (3-0) αναγκάζοντας τον Δημήτρη Σολκίδη να καλέσει τάιμ άουτ. Η κακή επίθεση της Οικονομίδου έδωσε τέλος στο σερί του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ να οδηγείται στην κατάκτηση του σετ με 25-16 με δύο σερί επιτυχημένες επιθέσεις από την Χαντάβα και την Κιόση.

Το δεύτερο σετ βρήκε τον Παναθηναϊκό να παίρνει διαφορά. Με την Κοσμά στην γραμμή του σερβίς η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη προηγήθηκε με 5-1 μετά από μπλοκ άουτ της Νούσια, ενώ με πλασέ της Οικονομίδου η διαφορά έφτασε στο +6 (8-2) για τις πράσινες.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο σετ όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο η Άρτεμις Πλουμή με τα σερβίς της έκανε τη διαφορά. Η πασαδόρος της ομάδας του Δημήτρη Σολκίδη πήγε στην γραμμή με το σκορ στο 13-8 και μείωσε στον πόντο (13-12) για τον ΠΑΟΚ. 

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε και πάλι με τέσσερις πόντους (16-12) με μπλοκ πάνω στην Κιόση με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει σε 16-16. Σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός έκανε σερί 3-0 με την Νούσια αλλά ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι την απάντηση και η τελική ευθεία του σετ εξελίχθηκε σε θρίλερ. Η Κοσμά έδωσε το σετ μπολ (24-23) στον Παναθηναϊκό αλλά οι πράσινες έχασαν και τις δύο ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν με την Κοσμά να χάνει την επίθεση στο 25-24. Δύο σερί λάθη από Νούσια και Λαμπρινίδου έδωσαν το δεύτερο σετ στον ΠΑΟΚ. 

Παρόμοια εικόνα και στο τρίτο σετ. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τέσσερις πόντους (11-7) μετά από χαμένη επίθεση της Κλέπκου αλλά η Κυριακίδου μείωσε στον πόντο (11-10) για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Με την Νούσια στην γραμμή του σερβίς ο Παναθηναϊκός έκανε σερί 4-0 και έφτασε στο 15-10 αναγκάζοντας τον Δημήτρη Σολκίδη να καλέσει τάιμ άουτ.

Οι γηπεδούχες διατήρησαν τη διαφορά των πέντε πόντων μέχρι το 17-12 με την Κοσμά. Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ποια άλλη; Η Άρτεμις Πλουμή από την γραμμή του σερβίς βοήθησε τον ΠΑΟΚ να χτίσει και να ισοφαρίσει σε 17-17 με άσο της πασαδόρου των φιλοξενούμενων. Οι ομάδες μέχρι το 19-19 ήταν μαζί στο σκορ όπου οι κακές υποδοχές των παικτριών του Παναθηναϊκού επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να προηγηθείμε 23-19 και να πάρουν το σετ και τη νίκη.

Τα σετ: 0-3 (16-25, 25-27, 20-25)

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags