Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση ΠΑΟ σε Ολυμπιακό: «Να ξαναγίνει το ματς από το 13-11 - Σε εμάς δεν κάνουν... δωράκια»
Άλλα Σπορ
| 2018-10-23 00:16:00

Απάντηση ΠΑΟ σε Ολυμπιακό: «Να ξαναγίνει το ματς από το 13-11 - Σε εμάς δεν κάνουν... δωράκια»

Sportdog Team
Απάντηση ΠΑΟ σε Ολυμπιακό: «Να ξαναγίνει το ματς από το 13-11 - Σε εμάς δεν κάνουν... δωράκια»

Συνεχίζεται ο... πόλεμος ανακοινώσεων μετά το ντέρμπι του βόλεϊ.

Επανάληψη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακού από το πέμπτο σετ και το σκορ στο 13-11 (εκεί που έγινε δηλαδή το λάθος των διαιτητών, δείτε ΒΙΝΤΕΟ) ζητάει με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, απαντώντας ουσιαστικά στους Πειραιώτες, που νωρίτερα με δική τους ανακοίνωση ανέφεραν ότι είναι σύμφωνοι για την επανάληψη του αγώνα.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής:

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να την λάβουμε σοβαρά υπόψη ή αν αποτελεί ένα ακόμα μνημείο υποκρισίας τους.

Για τον Ολυμπιακό φανταζόμαστε είναι εύκολο να απευθυνθεί στο μέλος της διοίκησης του και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, όπως και στον δηλωμένο Ολυμπιακό και κάτοικο Πειραιά πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και να πάρει ό,τι ζητήσει.

Απαιτούμε λοιπόν να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο 13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες και με τάραφλεξ που θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοίνωση-φωτιά: «Αυτά που ξέρατε, ξεχάστε τα - Τον Παναθηναϊκό θα τον σέβεστε»!

Κατέθεσε ένσταση για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός - «Πρώτη και η τελευταία κλοπή»

Ο πόντος που έβαλε... φωτιά στο κλειστό της Κυψέλης - Να γιατί φωνάζει ο Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags