Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίζει ραντεβού Τζόκοβιτς με Τσιτσιπά!
| 2018-10-27 14:34:00

Παίζει ραντεβού Τζόκοβιτς με Τσιτσιπά!

Sportdog Team
Παίζει ραντεβού Τζόκοβιτς με Τσιτσιπά!

Πιθανή κορυφαία συνάντηση για τον Έλληνα τενίστα.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η κλήρωση στο τελευταίο τουρνουά της κανονικής περιόδου στο ATP World Tour, στο Παρίσι.

Ο Ράφαελ Ναδάλ που έχει να αγωνιστεί από τα ημιτελικά του US Open, λόγω του προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο, βρίσκεται κανονικά στο ταμπλό του Masters τουρνουά και μάλιστα φαίνεται να έχει ευνοϊκή κλήρωση, αρκεί βέβαια να είναι υγιής και έτοιμος να αγωνιστεί.

Όπως δήλωσε και πρόσφατα ο διευθυντής των αγώνων του Paris Masters, Γκι Φορζέ, ο Ισπανός κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος στο τουρνουά, ωστόσο μέχρι να τον δούμε να μπαίνει στο γήπεδο μεσοβδόμαδα, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας μιας και ο Ράφα αγωνίζεται μόνο όταν είναι 100%.

Σύμφωνα με την κλήρωση, λοιπόν, ο Ναδάλ στο 2ο γύρο περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Σαρντί-Βερντάσκο ενώ στον 3ο γύρο ο αντίπαλός του είναι “ανοικτός” και ένας εκ των Σαποβάλοφ, Γκασκέ, Σοκ.

Ντόμινικ Τιμ, Ζιλ Σιμόν και Ντανίλ Μεντβέντεφ οι πιθανότεροι αντίπαλοι του Ράφα στην 8αδα, πριν το πιθανό ραντεβού με το Νο4 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά.

Το Νο2 του ταμπλό καταλαμβάνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος είναι πιθανό να συναντήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 3ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης.

Ο Σέρβος περιμένει τον Μάρκο Τσεκινάτο στο 2ο γύρο (παίζει με qualifier ο Ιταλός στην πρεμιέρα) ενώ ο Τσιτσιπάς θα παίξει πιθανότατα με τον Νταμίρ Τζουμχούρ (επίσης με qualifier ο Βόσνιος στον 1ο γύρο).

Εφ’όσον ξεπεράσουν τα πρώτα τους εμπόδια, Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, είχε κερδίσει τον Νόλε στον 3ο γύρο του Rogers Cup κι έκτοτε ο Τζόκοβιτς μετράει 18 σερί νίκες, με τρεις συνεχόμενους τίτλους σε Σινσινάτι, Νέα Υόρκη και Σαγκάη.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκεται και ο Ρότζερ Φέντερερ που έχει δύσκολο αντίπαλο στο 2ο γύρο, το νικητή της ενδιαφέρουσας αναμέτρησης Ράονιτς-Τσόνγκα.

Φονίνι και Νισικόρι ή Άντερσον, οι πιθανοί αντίπαλοι του Ελβετού σε 3ο γύρο και προημιτελικά, πριν το πιθανό ραντεβού με τον Τζόκοβιτς (ή τον Στέφανο) στους “4”.

Υπερασπιστής του τίτλου είναι ο Τζακ Σοκ και οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags