Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο θρίλερ - Η ΑΕΚ ισοφάρισε τον Ολυμπιακό με πέναλτι στην εκπνοή!
| 2018-11-13 21:55:00

Απίθανο θρίλερ - Η ΑΕΚ ισοφάρισε τον Ολυμπιακό με πέναλτι στην εκπνοή!

Sportdog Team
Απίθανο θρίλερ - Η ΑΕΚ ισοφάρισε τον Ολυμπιακό με πέναλτι στην εκπνοή!

Τρελό φινάλε και ισοπαλία 23-23 στο ντέρμπι!

Με τεράστια ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κατάφερε να παραμείν

ει αήττητη στο Ρέντη (23-23) απέναντι στον νταμπλούχο Ολυμπιακό/όμιλο Ξυνή στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της handball premier.

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού που έχανε στο δεύτερο ημίχρονο με 14-11 με όπλο την καλή της άμυνα αλλά και τις αποκρούσεις του Ραντούλε Ραντούλοβιτς ισοφάρισε και κατάφερε να πάρει τον βαθμό σε μια εξόχως δύσκολη έδρα.Ο Λαρς Γιάκομπσεν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ακριβώς στη λήξη του χρόνου διαμόρφωσε το τελικό 23-23 σε ένα ντέρμπι που έσπασαν καρδιές. Οι δύο ομάδες δικαίωσαν απόλυτα τις προσδοκίες των φιλάθλων χαρίζοντας ένα σπουδαίο ματς. 

Ο Δανός ίντερ ήταν και ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης με επτά τέρματα. Για τον Ολυμπιακό από πέντε σημείωσαν ο Ρέινα και ο Τζηράς.

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Πειραιά. Με τον Ρέινα να σκοράρει τέσσερα γκολ και τον Τζηρά ακόμα τρία ο νταμπλούχοι Ελλάδος έφτασαν στο 8-3 στο πρώτο 14λεπτο του αγώνα δείχνοντας να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Η ΑΕΚ κατάφερε να αντιδράσει και με σερί 3-0 μείωσε 8-6 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάκομπσεν.

Ο Κρητικός και ο Τσίλης έδωσαν και πάλι στην ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (10-6) οκτώ περίπου λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Παπαδιονυσίου και ο Γιάκομπσεν μείωσαν και πάλι (10-8) για την ΑΕΚ. Ο Τζηράς έβαλε ξανά τους γηπεδούχους στο +3 (11-8) αλλά η ΑΕΚ με Ζαμπούνη και Μπάγιο μείωσε στο γκολ για το 11-10. Ο Ρέινα έδωσε και πάλι τη λύση για τον Ολυμπιακό διαμορφώνοντας το 12-10 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Γιάκομπσεν μείωσε και πάλι για την ΑΕΚ (12-11) με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αραπακόπουλος και ο Μπούμπαλο έβαλαν και πάλι μπροστά τον Ολυμπιακό με τρία τέρματα (14-11) αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 15-15 με σερί 3-0 και σκόρερ τους Αλβανό, Γιάκομπσεν Ζαμπούνη.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν ισόπαλες στο παιχνίδι για αρκετή ώρα (16-16, 17-17, 18-18) αλλά οι Αραπακόπουλος και Τζηράς διαμόρφωσαν το 20-18 για την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα στο 48ο λεπτό. Η ΑΕΚ ισοφάρισε ξανά (20-20) με Ζαμπούνη και Δομπρή με τον Μπάγιος να διαμορφώνει το 22-22 τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος.

Ο Τζηράς με ωραία προσπάθεια έκανε το 23-22 τριάντα δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα. Ο Αλβανός αστόχησε σε τετ α τετ και όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή θα έφευγε με τη νίκη μέχρι την στιγμή που ο Παπαδιονυσίου κέρδισε το πέναλτι σε νεκρό χρόνο. Ο Γιάκομπσεν ήταν απόλυτα ψύχραιμος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags