Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρίχνεται στη μάχη του Τσάλεντζ Καπ η ΑΕΚ
| 2018-11-15 22:33:00

Ρίχνεται στη μάχη του Τσάλεντζ Καπ η ΑΕΚ

Sportdog Team
Ρίχνεται στη μάχη του Τσάλεντζ Καπ η ΑΕΚ

Κόντρα στην Μπρέγκεντς θα ξεκινήσει η ΑΕΚ τις προσπάθειες της στα Κύπελλα Ευρώπης της σεζόν 2018-2019.

Η Ένωση που πέρσι έφτασε έως τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, φέτος στους «32» του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Αυστριακή ομάδα με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται αύριο στις 19:00 στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ.

Για την Ένωση θα είναι ο 33ος ευρωπαϊκός αγώνας της ιστορίας της με πρώτη συμμετοχή τη σεζόν 2007-2008, έχοντας απολογισμό 11 νίκες- 2 ισοπαλίες- 19 ήττες, ενώ η Μπρέγκεντς συμπληρώνει στο αυριανό αγώνα 100 ευρωπαϊκούς αγώνες με απολογισμό 43 νίκες- 3 ισοπαλίες- 53 ήττες.

Έχει κατακτήσει στην Αυστρία. 9 πρωταθλήματα, το τελευταίο το 2010, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα, αλλά και 4 κύπελλα, το τελευταίο το 2006.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο κουρασμένοι από το παιχνίδι της Τρίτης με τον Ολυμπιακό, σε γενικές γραμμές όμως είμαστε καλά και ψυχολογικά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή Αυστριακή ομάδα , με παράδοση πολλών ετών στο χάντμπολ με συμμετοχές και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο EHF Cup που έρχεται από ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το Ελληνικό. Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Γι’ αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως τις προηγούμενες φορές για να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags