Facebook Pixel Sportdog.gr | Ζορίζει η πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ
| 2018-11-18 18:17:00

Ζορίζει η πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ

Sportdog Team
Ζορίζει η πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ

Την ήττα με 25-22 από την κροατική Νέξε γνώρισε ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή στο κλειστό του Ρέντη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του EHF Cup.

Ο νταμπλούχος Ελλάδος έχει δύσκολο έργο στο επαναληπτικό της 24ης Νοεμβρίου.  Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα αγωνίστηκε χωρίς τον Γρηγόρη Σανίκη. Ο έμπειρος περιφερειακός αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει μένοντας εκτός αποστολής.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με την ισοπαλία να κυριαρχεί. Μετά το 7-6 με τον Κανδύλα οι φιλοξενούμενοι έκαναν σερι 3-0 και προηγήθηκαν για πρώτη φορά με δύο τέρματα για το 7-9 με τον Τόμιτς.

Οι γηπεδούχοι παρά την ισοφάριση σε 9-9 δέχτηκαν και πάλι σερί 2-0 με τη Νέξε να προηγείται με 9-11 με τον Βόζαμπ στο 25ο λεπτό του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο ήταν σειρά του Ολυμπιακού να κάνει σερί και να πάρει το προβάδισμα με 13-12 με σερί γκολ από Ρέινα (2) και Αραπακόπουλο. Οι Κροάτες ισοφάρισαν σε 13-13 και ο Κρητικός με ένα πανέμορφο γκολ από τα 12 μέτρα διαμόρφωσε το 14-13 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Οι Πειραώτες μπήκαν με το πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στο +2 (17-15) με τον Τζηρά στο 38ο λεπτό του αγώνα. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα από εκείνο το χρονικό σημείο εγκλωβίστηκε από την άμυνα που έπαιξαν οι Κροάτες. 

Χωρίς να καταφέρει να βρει γκολ για 10 λεπτά ο Ολυμπιακός βρέθηκε και πάλι να κυνηγά το σκορ (17-18) και να ισοφαρίζει με τον Τζηρά σε 18-18. Στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν ισόπαλες με 19-19 με τους Κροάτες να ξεφεύγουν ξανά με 20-22 με τέρματα του Βόζαμπ και του Γέλινιτς. 

Ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά δεν είχε αντίδραση και βρέθηκε πίσω με 21-25 με γκολ του Γκάζντα σε κενό τέρμα. Ο Κρητικός με δικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 22-25 που δίνει λίγες ελπίδες στην ομάδα του Πειραιά για την πρόκριση.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags