Facebook Pixel Sportdog.gr | Κιάφα και Δρίτσας κυνηγούν τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
| 2018-11-19 16:24:00

Κιάφα και Δρίτσας κυνηγούν τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Sportdog Team
Κιάφα και Δρίτσας κυνηγούν τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Την προετοιμασία της για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει η Άννα Κιάφα.

Η 21χρονη αθλήτρια δείχνει ικανή να κυνηγήσει επιδόσεις, που θα της δώσουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκάβλε της Σουηδίας.

Η αθλήτρια του Κώστα Ηλία θα ξεκινήσει τη χρονιά στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, όπου θα τρέξει 400 μ. και το καλοκαίρι θα ρίξει το βάρος της στα 400 μ. εμπόδια. "Η προετοιμασία της πηγαίνει αρκετά καλά και θεωρώ πως έχει τα προσόντα να κάνει μια καλή χρονιά", είπε ο προπονητής της Κώστας Ηλίας. Η Κιάφα έχει ατομικό ρεκόρ στα 400 μ. 55.89 και στα 400 μ. εμπ. 59.16 από τις 22 Ιουλίου του 2017.

Με στόχο τη διοργάνωση της Σουηδίας προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά και ο Άρης Δρίτσας. Ο νεαρός την περασμένη σεζόν έτρεξε στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ20, ενώ στη διάρκεια της σεζόν κατάφερε να ξεπεράσει έξι φορές τον εαυτό του, με αποκορύφωμα το 51.39, στον προκριματικό των 400 μ. εμπ. στη διοργάνωση του Τάμπερε.

Ο Δρίτσας φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην κατηγορία Κ23, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να τον εμποδίζει να σκέφτεται τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο κορυφαίο γεγονός του καλοκαιριού για την κατηγορία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags