Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστική ενέργεια fair play: Κύπριος ιστιοπλόος πρόσφερε το σκάφος του σε Τούρκο
| 2018-11-22 00:29:00

Συγκλονιστική ενέργεια fair play: Κύπριος ιστιοπλόος πρόσφερε το σκάφος του σε Τούρκο

Sportdog Team
Συγκλονιστική ενέργεια fair play: Κύπριος ιστιοπλόος πρόσφερε το σκάφος του σε Τούρκο

Ο Κύπριος ιστιοπλόος, Τότης Ιορδάνου κατά τη διάρκεια αγώνα στην Ελλάδα πρόσφερε το σκάφος του σε Τούρκο συναθλητή του, καθώς το δικό του είχε πρόβλημα.

Aναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας:

Σε μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων η οποία «έκλεψε» τις εντυπώσεις και κέρδισε το χειροκρότημα όλων προχώρησε ο νεαρός ιστιοπλόος μας, Τότης Ιορδάνου.

Συγκεκριμένα στον διεθνή αγώνα Finn «2018 Winter Series» ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αθήνα, ο Τούρκος ιστιοπλόος Α. Καϊνάρ αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με το άλμπουρο του το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια της 5ης ιστιοδρομίας και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Ιορδάνου πρόσφερε το δικό του σκάφος στον Τούρκο για να συνεχίσει την προσπάθεια του μιας και πάλευε για ένα μετάλλιο.

Η ΚΙΟ στις ετήσιες βραβεύσεις της θα τιμήσει τον Κύπριο ιστιοπλόο ο οποίος με την ενέργεια του έδειξε ότι ο αθλητισμός ενώνει, στέλνοντας πολλά μηνύματα

Ήταν μία κίνηση η οποία σχολιάστηκε απ’ όλους και κέρδισε τα εγκωμιαστικά σχόλια όσων το έζησαν και όχι μόνο. Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μέσω ανακοίνωσης της μιλά για μεγαλείο του αθλητισμού και κάνει αναφορά ότι θα προτείνει να βραβευθεί ο Ιορδάνου με το διεθνές βραβείο Fair Play.

Η ΚΙΟ στις ετήσιες βραβεύσεις της θα τιμήσει τον Κύπριο ιστιοπλόο ο οποίος με την ενέργεια του έδειξε ότι ο αθλητισμός ενώνει, στέλνοντας πολλά μηνύματα.

Είμαστε πραγματικά περήφανοι που ένας δικός μας ιστιοπλόος με το ήθος του καταφέρνει να γίνει το επίκεντρο για ένα τόσο ωραίο λόγο. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο νίκες και επιτυχίες. Είναι και ήθος, ευ αγωνίζεσθαι και η ΚΙΟ είναι περήφανη που έχει στα σπλάχνα της αθλητές με αυτό τον χαρακτήρα.

Εύγε Τότη!

Δείτε τι είπε ο Κύπριος και ο Τούρκος ιστιοπλόος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags