Facebook Pixel Sportdog.gr | Παρέμεινε στην κορυφή ο Ολυμπιακός, εύκολο 3-0 επί της ΑΕΚ!
Άλλα Σπορ
| 2018-11-21 19:20:00

Παρέμεινε στην κορυφή ο Ολυμπιακός, εύκολο 3-0 επί της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Παρέμεινε στην κορυφή ο Ολυμπιακός, εύκολο 3-0 επί της ΑΕΚ!

Πολύ άνετη νίκη για τους Ερυθρόλευκους.

Η ομάδα του Πειραιά που δεν έχει χάσει ποτέ από την Ένωση στο πρωτάθλημα (έχει μια ήττα στο Λιγκ Καπ) σημείωσε την 35η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μετά από εκείνη κόντρα στην Κομοτηνή.

Για τον Ολυμπιακό μεγάλο ματς έκανε ο Φράγκος που σημείωσε 15 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Σμιτ με 12. Για την ομάδα του Νίκου Νεόφυτου ξεχώρισε επιθετικά ο Γιώργος Τζιουμάκας με 16 πόντους. Η Ένωση έδειξε και σε αυτό το ματς καλά στοιχεία αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με ξεκάθαρη τακτική στο σερβίς της για να αποδιοργανώσει την «ερυθρόλευκη» υποδοχή. Με τον Κανέλλο να βρίσκει πρώτους χρόνους και τον Ολυμπιακό να στηρίζει το επιθετικό του παιχνίδι στον Σμιτ, οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα μεγάλο ντέρμπι στο πρώτο σετ. 

Καμία από τις δύο ομάδες δεν ξέφυγει με δύο πόντους μέχρι την τελική ευθεία του σετ. Με άσο του Κανέλλου η ΑΕΚ προηγήθηκε με 17-19 αλλά οι Πειραιώτες με τον Ράουβερντινκ ισοφάρισαν αμέσως σε 19-19. Η ΑΕΚ προηγήθηκε και πάλι με 19-21 με άσο του Τζιουμάκα αλλά η ομάδα του Πειραιά βρήκε τη λύση με μπλοκ του Ράουβερντινκ (21-21) και με επίθεση του Κουμεντάκη προηγήθηκε με 22-21. Με επίθεση του Σμιτ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο σετ μπολ (24-23) και κατέκτησαν το πρώτο σετ με μπλοκ του Μπέμε.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο σετ και κατάφερε να προηγηθεί με 6-9 μετά από παράβαση του Μπέμε στο φιλέ. Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 8-9 Σμιτ και Φράγκο ενώ ισοφάρισε σε 10-10 μετά από λάθος της ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες κατάφερναν και ισοφάριζαν διαρκώς χωρίς όμως να καταφέρουν να προσπεράσουν.

Η Ένωση προηγήθηκε με 15-19 με πιαστό του Μπέμε έχοντας σημαντικό προβάδισμα στην τελική ευθεία του σετ. Οι Πειραιώτες όμως βρήκαν και πάλι τη λύση και με άσο του Γερμανού κεντρικού ισοφάρισαν σε 19-19. Η ΑΕΚ προσπέρασε ξανά με τον Στοΐλοβιτς αλλά ο Ολυμπιακός με τα καλά σερβίς του Σμιτ προηγήθηκε με 23-20 και κατέκτησε τελικά το σετ με 25-21 με μπλοκ του Πετρέα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 5-3 με μπλοκ του Μπέμε στο τρίτο σετ. Η ΑΕΚ όμως ισοφάρισε και με άσο του Χαραλαμπίδη προηγήθηκε με 6-7. Ο Ολυμπιακός έκανε και πάλι την ανατροπή και με Πετρέα και Ράουβερντινκ βρήκε τις λύσεις προηγήθηκε και πατώντας γκάζι στο τέλος έφτασε στη νίκη. 

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-21, 25-22)

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags