Facebook Pixel Sportdog.gr | Χτυπά τετράδα απόψε η Βουλιαγμένη
| 2018-12-05 11:12:00

Χτυπά τετράδα απόψε η Βουλιαγμένη

Sportdog Team
Χτυπά τετράδα απόψε η Βουλιαγμένη

Έχει τη μεγάλη ευκαιρία να μπει στην τελική φάση μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στην τετράδα μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, περίπου 15 χρόνια μετά την παρουσία της στον τελικό του LEN Trophy, όταν έχασε το τρόπαιο από την Μπαρτσελόνα, έχει η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης.

Το συγκρότημα του Χρβόγε Κόλιανιν υποδέχεται σήμερα (16:30) στο κολυμβητήριο του Λαιμού την Ορτίτζια, στον δεύτερο προημιτελικό του Euro Cup, έχοντας αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα με τη νίκη του 8-7 στον πρώτο αγώνα, που έγινε πριν δύο εβδομάδες στις Συρακούσες. Επιπλέον πλεονέκτημα δίνει στο ΝΟΒ το γεγονός ότι κατ΄εξαίρεση η LEN έδωσε άδεια να γίνει το ματς στη φυσική έδρα της ομάδας, με μόνο όρο να διεξαχθεί σχετικά νωρίς, πριν νυχτώσει και πέσει η θερμοκρασία.

Η Βουλιαγμένη θα παραταχθεί ενισχυμένη με τον ομογενή τερματοφύλακα Άντονι Χρύσανθος, ο οποίος πιάνει θέση ξένου στις εγχώριες διοργανώσεις και συνήθως δεν δηλώνεται στην Α1, καθώς ο Κόλιανιν προτιμά τους συμπατριώτες του Αντριγια Μπάσιτς και Αντόνιο Μπούχα ως δίδυμο ξένων. Ο Κροάτης τεχνικός ξεκούρασε τον Χρήστο Αφρουδάκη στο εύκολο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΘ και πλέον ο ΝΟΒ αναμένεται να μπει με όλα τα «όπλα» του στη μάχη για μία θέση στα ημιτελικά του Euro Cup. Και η Ορτίτζια, πάντως, δείχνει να βρίσκει το δρόμο της μετά από ένα μέτριο (έως κακό) ξεκίνημα στη χρονιά, προέρχεται από δύο σερί νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα και έρχεται στην Αθήνα αποφασισμένη να παλέψει ως το τέλος για την ανατροπή και την πρόκριση.

Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς της προημιτελικής φάσης (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-Ορτίτζια Συρακουσών (Ιταλία) 5/12 (8-7)

Γιάντραν Χ. Νόβι (Μαυροβ.)-Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβ.) 5/12 (11-9)

Μαρσέιγ (Γαλλία)-Στρασμπούρ (Γαλλία) 5/12 (7-9)

Όρβοσι (Ουγγαρία)-Τεράσα (Ισπανία) 5/12 (9-9)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags