Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα νίκη και πρόκριση για τον Ολυμπιακό!
Άλλα Σπορ
| 2018-12-05 20:04:00

Νέα νίκη και πρόκριση για τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Νέα νίκη και πρόκριση για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 σετ της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ στη Λευκορωσία και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του CEV Cup.

 

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ μετά τη νίκη της με 3-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι ήθελε να κατακτήσει δύο σετ για να πάρει την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το πρώτο σετ που έχασαν με 25-18 κατέκτησαν τα επόμενα δύο και πήραν την πρόκριση.

Στη συνέχεια η Σαχτιόρ προσπάθησε για τη νίκη αλλά ο Ολυμπιακός επικράτησε στο τάι μπρέικ. Στη φάση των «16» η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει την Μπουγιούκσεχιρ, ομάδα που απέκλεισε ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Τούρκοι πήραν την πρόκριση στο χρυσό σετ κόντρα στη γαλλική Αζαξιό αφού και στα δύο παιχνίδια οι φιλοξενούμενες ομάδες πήραν τη νίκη με 3-0 σετ. 

Στο παιχνίδι της Λευκορωσίας οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο μπλοκ ενώ είχαν 48% αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Στο παιχνίδι ξεχώρισε επιθετικά ο Τεβκούν με 21 πόντους, έχοντας 2 άσους και τρία μπλοκ. Ακολούθησε ο Αντάνοβιτς με 18 πόντους ενώ διψήφιο αριθμό για τους Λευκορώσους σημείωσε ο Σμτ με 14.

Για τον Ολυμπιακό πρώτης σκόρερ ήταν ο Σμιτ με 15 πόντους ενώ 13 σημείωσε ο Φράγκος έχοντας μάλιστα και τρία μπλοκ. Εντυπωσιακός ήταν ο Ζουπάνης που αγωνίστηκε σε 4ο και 5ο σετ και σημείωσε 12 πόντους αλλά και ο Μπέμε με πέντε μπλοκ.

Τα σετ: 2-3 (25-18, 27-29, 24-26, 25-20, 8-15)

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags