Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταγγελίες Φιλίποφ: «Μπουνιές και κλωτσιές, με κουκούλες στη φυσούνα – Με έσωσαν από Ολυμπιακό οι…»
| 2018-12-13 19:35:00

Καταγγελίες Φιλίποφ: «Μπουνιές και κλωτσιές, με κουκούλες στη φυσούνα – Με έσωσαν από Ολυμπιακό οι…»

Sportdog Team
Καταγγελίες Φιλίποφ: «Μπουνιές και κλωτσιές, με κουκούλες στη φυσούνα – Με έσωσαν από Ολυμπιακό οι…»

Τι αναφέρει για την επιστροφή του στου Ρέντη.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο άσος του ΠΑΟΚ, Ντίμα Φιλίποφ, σχετικά με όσα έζησε στο κλειστό του Ρέντη και την... υποδοχή που του ετοίμασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι του βόλεϊ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM, και στην εκπομπή «Full Επίθεση»:

Για όλα όσα συνέβησαν στο κλειστό “Μ. Μερκούρη” ο έμπειρος πασαδόρος σχολίασε:

“Δεν αξίζει να μιλάμε για τέτοιου είδους πράγματα γιατί είναι αντιαθλητικά. Είναι εριστικά, έχει καταλήξει αηδία αυτό που έγινε χθες. Δεν γίνεται επί διόμιση ώρες να ασχολούνται με έναν αθλητή. Δεν ασχολήθηκαν με την ομάδα τους αλλά με έναν αθλητή. Σημαίνει ότι έπαιζε ο Φιλίποφ εναντίον του Ολυμπιακού”.

Για τα επεισόδια στη φυσούνα του γηπέδου:

“Με περίμεναν με υβριστικά συνθήματα, φτυσίματα, μπουνιές, κλωτσιές από πίσω όταν έφευγα στη φυσούνα. Εάν αυτά γίνονταν στο εξωτερικό τότε θα ενεργούσε η δικαιοσύνη. Ήταν κάποια άτομα που με προστατεύανε από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο κ. Ταρνατώρος αλλά και η αστυνομία που δεν έχω παράπονο από αυτούς. Δεν θυμάμαι εάν είχαν διαπιστεύσεις. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι υπήρχαν στη φυσούνα τρία, τέσσερα άτομα με κουκούλες. Επαναλαμβάνω για μένα ήταν αηδιαστικά όλα αυτά δίνοντας αξία σε αυτά τα άτομα για τις πράξεις τους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ:

“Οι βασικοί μας στόχοι είναι το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε παρουσιαστεί ακόμη όπως όλοι περιμένουν τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Δουλεύουμε σκληρά και δίνουμε σαν ομάδα τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα αλλά και εμείς. Είμαστε ακόμη στους στόχους μας, χάσαμε μόνο το Λιγκ Καπ. Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο σημείο του να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε χαρά στον κόσμο γιατί τα τελευταία χρόνια η ομάδα πρωταγωνιστεί. Δημιουργήθηκε κόσμος του βόλεϊ κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα”.

Για το τι θα χρειαστεί ώστε να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ το πραγματικό του πρόσωπο απάντησε:

“Θέλει χρόνο το ρόστερ γιατί είμαστε μια καινούρια ομάδα. Το βόλεϊ είναι ιδιαίτερο άθλημα και χρειάζεται υπομονή. Στην Ελλάδα όμως δεν υπάρχει υπομονή γιατί θέλουν γρήγορα αποτελέσματα”.

Για την αγάπη που δείχνει στο ποδοσφαίρου κατέληξε: “Θα πάω να δω το παιχνίδι της ομάδας ποδοσφαίρου. Μου αρέσει γιατί κι ο παππούς μου ήταν αθλητής του ποδοσφαίρου με τίτλους στη Σοβιετική Ένωση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια τεράστια ομάδα που έχει στήριξη από ψηλά. Ο κ. Σαββίδης βοηθάει όλα τα αθλήματα και μπορεί να πρωταγωνιστεί σε αυτά. Νιώθω σαν το σπίτι μου, οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα με έκαναν να αισθανθώ έτσι”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags