Facebook Pixel Ναδάλ - Χαλκιδική: Ανοίγει ακαδημία τέννις
| 2019-01-13 04:00:00

Απίστευτο! Ο Ναδάλ έρχεται μόνιμα στην Ελλάδα - Διαβάστε τι συμβαίνει

Sportdog Team
Απίστευτο! Ο Ναδάλ έρχεται μόνιμα στην Ελλάδα - Διαβάστε τι συμβαίνει

Κι όμως δεν είναι τρολ είδηση...

Μια μεγάλη αθλητική συνεργασία με τον σπουδαίο Ράφα Ναδάλ ετοιμάζεται να ξεκινήσει από το 2019 το Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, το Sani συμφώνησε με τον κορυφαίο Ισπανό τενίστα για την υλοποίηση ενός project της «Rafael Nadal Tennis Academy by Movistart» με τους πελάτες του να είναι πλέον σε θέση ώστε να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία κάνοντας προπόνηση σε ένα από τα 8 χωμάτινα courts της ξενοδοχειακής εγκατάστασης.

Συγκεκριμένα, το «Rafael Nadal Tennis Center» αναμένεται να λειτουργήσει από τον Απρίλιο της τρέχουσας χρονιάς στην Κασσάνδρα και οι επικεφαλής του Sani προχωρούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίσημη έναρξη της ακαδημίας.

Από τη μεριά του, ο θρύλος του Roland Garros δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε επίσημα τη λειτουργία του ''Rafa Nadal Tennis Centre'' στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το project της παγκόσμιας επέκτασης της ακαδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω το Sani Resort για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία θα είναι επιτυχημένη, ειδικά για τους φίλους του τένις, που θα ήθελα να προσκαλέσω να έρθουν και να απολαύσουν αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις από τον Απρίλιο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags