Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Πήρε το ντέρμπι στο βόλεϊ ο Δικέφαλος
Άλλα Σπορ
| 2019-01-14 19:39:00

Ποιο ντέρμπι; Πέρασε... αέρα ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Ποιο ντέρμπι; Πέρασε... αέρα ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό!

Ο Ολλανδός Κλαπβάικ κέρδισε... μόνος του τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη με 3-0 σετ.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Ολλανδός Κλαπβάικ κέρδισε... μόνος του τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη! Και στα τρία σετ έκανε τη διαφορά όταν το ματς ήταν ισόπαλο, ο ενισχυμένος μεταγραφικά ΠΑΟΚ θριάμβευσε με 3-0 σετ και έδειξε ότι βρήκε λαβράκια, που μπορούν να του αλλάξουν τη μοίρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι πράσινοι ήταν... άτυχοι καθώς η απουσία του Τζούριτς στο πρώτο παιχνίδι στο Παλατάκι αλλά και στην Κυψέλη, λόγω της μεταγραφής του νέου Ολλανδού διαγώνιου, έφερε τα πάνω κάτω στα δυο παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός βρήκε απέναντι του έναν διαστημικό Ολλανδό που διέλυσε με τα σερβίς του την αντίπαλη υποδοχή ενώ και επιθετικά επαιζε με εκπληκτικά ποσοστά. Και ο νεοφερμένος ακραίος Γκάρετ πάντως άφησε καλές εντυπώσεις και γενικά ο ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Ψάρρα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ελπίδες για το μέλλον.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός φάνηκε επηρεασμένος από τη διακοπή και περιμένει ενίσχυση το προσεχές διάστημα με ξένο ακραίο καθώς υπό τις παρούσες συνθήκες αποτελεί υπέρβαση η 3η θέση και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τους πρωτοπόρους.

Το ντέρμπι έγινε στη «σκιά» της απώλειας της συζύγου του προπονητή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του παίκτη των «πρασίνων» , Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Στο αγωνιστικό, αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά στο ματς, πηγαίνοντας χέρι – χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του σετ. Χαρακτηριστικό είναι πως η διαφορά δεν ξέφυγε πάνω από τους δύο πόντους, έχοντας πολλές εναλλαγές στο σκορ.

Όλα αυτά μέχρι το 19-18, όταν και ο Δικέφαλος πάτησε... γκάζι και με ένα σερί 6-0 άνοιξε τη διαφορά στο 19-23, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους “πράσινους” και παίρνοντας το πρώτο σετ με σκορ 20-25.

Ο ΠΑΟΚ είχε οδηγό τον Κλαπβάικ που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα “ασπρόμαυρα”, και σημείωσε οχτώ πόντους με δύο άσσους στο πρώτο σετ.

Το δεύτερο ήταν όπως εξελίχθηκε, ουσιαστικά μία επανάληψη του πρώτου, με τις δύο ομάδες να μη ξεφεύγουν στο σκορ και την μεγαλύτερη διαφορά ναείναι στο 13-10 υπέρ των γηπεδούχων, μέχρι το 20-20, όταν και πάλι ο ΠΑΟΚ έτρεξε σερί τριών πόντων, παίρνοντας εν τέλει και το δεύτερο με 22-25.

Στο τρίτο σετ, οι παίκτες του Δικεφάλου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, έχτισαν μία καλή διαφορά, με τους παίκτες των γηπεδούχων να βγαίνουν εκτός ρυθμού, παλεύοντας ωστόσο εως το 9-9, όταν και ο ΠΑΟΚ με ένα σερί 4-0 πήρε τη διαφορά και τον Κλάπβαϊκ να συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς, σφραγίζοντας τη νίκη με σκορ 18-25. 

Τα σετ: 20-25, 22-25, 18-25

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags