Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραντεβού με την ιστορία για τον Στέφανο!
Άλλα Σπορ
| 2019-01-21 23:45:00

Ραντεβού με την ιστορία για τον Στέφανο!

Sportdog Team
Ραντεβού με την ιστορία για τον Στέφανο!

Τον πρώτο του προημιτελικό σε Grand Slam επίπεδο θα δώσει, μόλις στα 20 του χρόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα ξημερώματα της Τρίτης (22/1)!

Τένις - Στέφανος Τσιτσιπάς: Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε λίγες μόνο ώρες από τώρα!

Μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβό του επί του Ρότζερ Φέντερερ, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας δίνει τη μεγαλύτερη μάχη, μέχρι την επόμενη, στον προημιτελικό γύρο του Αυστραλιανού Όπεν!

Αντίπαλος του στις 03:30 GR ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ ο οποίος επίσης φιγουράρει στον πρώτο του προημιτελικό σε Major αλλά στα 30 του χρόνια!

Μάλιστα, οι δύο αυτοί τενίστες απέκλεισαν τους περσινούς φιναλίστ μιας και ο Ισπανός κέρδισε σε ένα συγκλονιστικό πεντάσετο τον Μάριν Τσίλιτς στον προηγούμενο γύρο!

Στη Rod Laver Arena θα αγωνιστεί ξανά ο πρωταθλητής μας σε ένα διαφορετικής φύσης ματς σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο καθώς πλέον δεν είναι σε καμία περίπτωση το μεγάλο αουτσάιντερ έστω και αν ο Αγούτ έχει συνολικά πολύ μεγαλύτερη εμπειρία στο τουρ όχι όμως σε αυτόν τον γύρο Slam!

Μένει να δούμε πώς θα διαχειριστεί ο Έλληνας τενίστας το επόμενο ματς της τεράστιας επιτυχίας του κόντρα στον Ελβετό θρύλο και αν θα μπορέσει να δείξει την ίδια εκπληκτική πνευματική συγκέντρωση αλλά και σωματική φρεσκάδα, στοιχεία που του έδωσαν τη νίκη κόντρα στον “Μαέστρο”.

Αν τα καταφέρει, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, θα προκριθεί σε ημιτελικά Grand Slam!

Ένας άλλος τενίστας της NextGen που παίζει για πρώτη φορά σε προημιτελικό γύρο Slam είναι ο Φράνσις Τιάφο!

Ο εκρηκτικός Αμερικανός καλείται όμως να κάνει ό,τι ακριβώς έκανε ο Τσιτσιπάς στον τέταρτο γύρο, να αποκλείσει δηλαδή έναν θρύλο του αθλήματος!

Το όνομα αυτού, Ραφαέλ Ναδάλ, με τον Ισπανό να έχει κάνει ένα εντυπωσιακό τουρνουά μέχρι στιγμής δίχως να έχει χάσει ούτε σετ ενώ έχει ήδη αποφύγει έναν ενδεχόμενο ημιτελικό κόντρα στον Φέντερερ!

Στις 12:00 GR η ώρα έναρξης του σπουδαίου αγώνα!

Ποιος το περίμενε ότι ένας από τους γυναικείους προημιτελικούς του φετινού Australian Open θα ήταν το ματς της Αναστασία Παβλιουτσένκοβα με την Ντανιέλ Κόλινς (05:30 GR)!

Ειδικά η 25χρονη Αμερικανίδα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς πριν από το φετινό τουρνουά, δεν είχε κερδίσει ούτε ένα ματς σε βασικό ταμπλό Slam!

Η μοναδική ελπίδα της Αυστραλίας για κάτι καλό στο τουρνουά ακούει στο όνομα Άσλεϊ Μπάρτι που θα ριχτεί στη μάχη του προημιτελικού στις 10:00 GR κόντρα στη σταθερή αξία Πέτρα Κβίτοβα έχοντας φυσικά το κοινό στο πλευρό της και προερχόμενη από την τεράστια νίκη της, με ανατροπή, κόντρα στη Μαρία Σαράποβα!

ROD LAVER ARENA (ώρα έναρξης: όχι πριν τις 03:30GR-EUROSPORT)

14-Stefanos Tsitsipas (Greece) v 22-Roberto Bautista Agut (Spain)

Anastasia Pavlyuchenkova (Russia) v Danielle Collins (USA)

Όχι πριν τις 10:00GR

8-Petra Kvitova (Czech Republic) v 15-Asleigh Barty (Australia)

2-Rafael Nadal (Spain) v Frances Tiafoe (USA)

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags