Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Νίκησε 7-5, 4-6, 6-4, 7-6 στη Rod Laver Arena τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.
| 2019-01-22 10:54:00

Αποθεωτική δήλωση - Η καλύτερη αναγνώριση: Τι είπε ο Μπαουτίστα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Sportdog Team
Αποθεωτική δήλωση - Η καλύτερη αναγνώριση: Τι είπε ο Μπαουτίστα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Του βγάζουν το καπέλο και οι αντίπαλοι!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νίκησε 7-5, 4-6, 6-4, 7-6 στη Rod Laver Arena τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Ο 30χρονος Ισπανός μίλησε, μετά το ματς, με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό Ελληνα, αλλά εκτίμησε πως οι Τζόκοβιτς και Ναδάλ είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου:

«Παίζει πολύ καλός τένις και έχει πολύ χρόνο μπροστά του για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να πάρει εμπειρίες από τελικούς σε τέτοια τουρνουά. Αλλά για μένα τα φαβορί είναι ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Έχει καλό forehand και backhand. Σερβίρει καλά. Νομίζω ότι ξέρει το παιχνίδι, ξέρει πώς να αγωνιστεί», τόνισε σχετικά ο Μπαουτίστα και συμπλήρωσε: «Ο Τσιτσιπάς έπαιζε πολύ καλά. Νομίζω ότι είχα τις ευκαιρίες μου στο πρώτο και το τρίτο σετ και τα έχασα και τα δύο. Μετά τα μπρέικ μπακ κέρδισε αυτοπεποίθηση και έπαιξε καλά στο τέλος των δύο σετ».

Στο μεταξύ, ο Τσιτσιπάς θα λάβει περίπου 578.000 χιλιάδες με την πρόκρισή του στον ημιτελικό, ενώ αν περάσει στον τελικό το χρηματικό έπαθλο είναι 1.280.000 ευρώ. Αν βέβαια ολοκληρώσει το θρίαμβο του και πάρει τον τίτλο, τότε, θα το μπόνους του τουρνουά θα φθάσει τα 2.57 εκατ. ευρώ!

Πέρα από τη δόξα, πέρα από τους βαθμούς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα φύγει από τη Μελβούρνη και με τρελά χρήματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags