Facebook Pixel Sportdog.gr | Είδε Τσιτσιπά με φανέλα της ΑΕΚ – Ο Έλληνας που έφερε γούρι στον τενίστα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-01-22 13:41:00

Είδε Τσιτσιπά με φανέλα της ΑΕΚ – Ο Έλληνας που έφερε γούρι στον τενίστα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Είδε Τσιτσιπά με φανέλα της ΑΕΚ – Ο Έλληνας που έφερε γούρι στον τενίστα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντυμένος στα κιτρινόμαυρα στήριξε τον Στέφανο.

ΑΕΚ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Στη μακρινή Αυστραλία. Λίγες θέσεις μακριά από την «αρένα» που έδινε τη μάχη του ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η ΑΕΚ ήταν εκεί… Δίπλα του.

Η αύρα τής αγαπημένης ομάδας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα τον ακολούθησε. Ενας φίλος της Ενωσης πήγε στο γήπεδο με φανέλα της ΑΕΚ και στήριξε μαζί με πολλούς Έλληνες τη μεγάλη προσπάθεια του Στέφανου για την πρόκριση τα ημιτελικά. Ο Ενωσίτης, ήταν σε θέσεις κοντά στην οικογένεια του Τσιτσιπά, την οποία και σύστησε στο κοινό στις δηλώσεις του αμέσως μετά το νέο του άθλο:

«Είναι καλό που τους είχα εδώ. Δεν είχα παλιά την ευκαιρία να ταξιδέψω μαζί τους. Είναι πολύ όμορφο που τους έχω εδώ, να με υποστηρίζουν και να νιώθω ότι είμαι κοντά στο σπίτι μου. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσα να ζητήσω και εύχομαι να μπορούσα να το κάνω πιο συχνά. Το κοριτσάκι εκεί είναι η μασκότ μας. Είναι η Ελισάβετ, η μικρή μου αδελφή. Ο ατζέντης μου ο Νικ, που κάνει σκληρή δουλειά για εμένα. Ο κύριος Πάτρικ Μουράτογλου. Ο αδελφός μου Πέτρος Τσιτσιπάς. Ο γυμναστής μου, ο φυσιοθεραπευτής μου. Αριστερά ο πατέρας μου Απόστολος και η μητέρα μου Τζούλια».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags