Facebook Pixel Στίβος - Ελένη Κουτσαλιάρη: Η όμορφη του ελληνικού στίβου ετοιμάζεται για Ευρωπαϊκό
Άλλα Σπορ
| 2019-01-22 23:18:00

Η ωραία Ελένη του ελληνικού Στίβου ετοιμάζεται να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό

Sportdog Team
Η ωραία Ελένη του ελληνικού Στίβου ετοιμάζεται να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό

Η σταθεροποίηση ο βασικός της στόχος.

Στίβος - Ελένη Κουτσαλιάρη: Κάτι παραπάνω από θετικό ήταν το ξεκίνημα της χειμερινής σεζόν μεγάλη μερίδα πρωταθλητών και πρωταθλητριών μας στις διοργανώσεις των προηγούμενων ημερών. Ανάμεσα στους νέους αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν ήταν η Ελένη Κουτσαλιάρη στο μήκος.

Η αθλήτρια από τα Γρεβενά, που ζει στη Θεσσαλονίκη και γυμνάζεται με τον Κώστα Χήτα, ξεκίνησε την χρονιά με άλμα στα 6,15 μ., επίδοση που είναι ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό και η τέταρτη καλύτερη της καριέρας της.

"Ο βασικός μου στόχος είναι να σταθεροποιηθώ σε επιδόσεις στα 6,30 μέτρα. Πέρυσι έκανα καλή σεζόν, στην οποία θέλω να δώσω συνέχεια. Το γεγονός ότι ξεκίνησα με αυτή την επίδοση που επιτρέπει να σκέφτομαι ακόμη πιο θετικά για τη συνέχεια. Θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένη στους στόχους μου και στον κάθε μου αγώνα, προκειμένου κάθε φορά να βγάζω το καλοκύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ψυχολογία και η συγκέντρωση θεωρώ πως παίζουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα", είπε η Κουτσαλιάρη, η οποία θα συνεχίσει στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης στις 2 Φεβρουαρίου. "Θα αγωνιστώ στην ημερίδα κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκεί όπου θα κυνηγήσω και το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23". Η Κουτσαλιάρη έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 6,30 μ. από την περσινή σεζόν, όσο και το όριο που απαιτείται για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags