Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: 32-24
| 2019-01-23 18:59:00

Θρίαμβος Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ και... αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό!

Sportdog Team
Θρίαμβος Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ και... αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό!

Οι Πειραιώτες νίκησαν με 32-24.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με τους Τζηρά, Ρέινα, Κανδύλα να τον οδηγούν επιθετικά ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή επικράτησε με 32-24 του ΠΑΟΚ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά σε μια εβδομάδα στο κλειστό της Νεάπολης (30/1, 19:15) με την ομάδα του Πειραιά να πρέπει να κάνει απλά μια διαχείριση ενώ o ΠΑΟΚ καλείται να κάνει μια πολύ μεγάλη υπέρβαση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πλήρωσε την αστοχία της ενώ δεν κατάφερε να περιορίσει τους Ρέινα και Τζηρά που έκαναν τεράστια ζημιά

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός αγωνίστηκς χωρίς τον Λέμος που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Δούκα. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είχε αμιγώς ελληνική σύνθεση μετά την αποχώρηση των Τζόνο και Τάσκοβιτς. 

Οι Πειραιώτες μπήκαν εντυπωσιακά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζηρά. Ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Κυπραίο σε 5-3 αλλά η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα συνέχισε με το πόδι στο γκάζι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 11-6 με τον Ρέινα στο 22ο λεπτό. Στο ίδιο χρονικό διάστημα ο Τσιλιμπάρης απέκρουσε και τις τρεις εκτελέσεις πέναλτι των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να πάρει διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ρέινα με το πέμπτο του γκολ έφερε τον Ολυμπιακό στο double score (14-7) πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Με γκολ του Τζηρά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 16-8 ενώ Νικολαΐδης και Παλάσκας σε νεκρό χρόνο διαμόρφωσαν το 16-10 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο όταν με Ρέινα και Κανδύλα προηγήθηκε με 18-10 στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να μειώσει αλλά η ομάδα του Πειραιά έβρισκε αυτό που ήθελε. Με γκολ του Τσίλη ο Ολυμπιακός έφτασε στο 30-20 πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Πριν το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ μάζεψε τη διαφορά αλλά δεν κατάφερε και πολλά πράγματα. Ο Ρέινα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 32-24 που δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα.



Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags