Facebook Pixel Κατερίνα Στεφανίδη: Διακρίθηκε ξανά και δόξασε την Ελλάδα!
| 2019-01-27 10:49:00

Μπράβο στην κοριτσάρα μας! Η Κατερίνα Στεφανίδη δεύτερη στη Βοστώνη - Ψηλά η ελληνική σημαία!

Sportdog Team
Μπράβο στην κοριτσάρα μας! Η Κατερίνα Στεφανίδη δεύτερη στη Βοστώνη - Ψηλά η ελληνική σημαία!

Την δεύτερη θέση κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο αγώνα της σειράς IAAF Indoor Tour που έγινε στη Βοστώνη.

Κατερίνα Στεφανίδη: Διακρίθηκε ξανά και δόξασε την Ελλάδα!

Λίγες ημέρες μετά τα 4,74 μέτρα στο μίτινγκ του Ρίνο, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης σημείωσε επίδοση 4,71 μέτρα στη Βοστώνη. Η Στεφανίδη άρχισε ξεκίνησε τις προσπάθειες της με έγκυρο άλμα στα 4,61 μέτρα, και συνέχισε δίχως πρόβλημα στο 4,71 μέτρα.

Στη συνέχεια η Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε ένα άκυρο στα 4,81 μέτρα και επέλεξε να συνεχίσει στα 4,86 μέτρα, αφού νωρίτερα η Κέιτ Ναζότ είχε περάσει αυτό το ύψος. Η Ναζότ κατέκτησε την πρώτη θέση στη Βοστώνη, καθώς, μετά τα 4,86 μέτρα, απέτυχε να περάσει τα 4,92 μέτρα, στην προσπάθεια να βελτιώσει το ατομικό ρεκόρ της.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Κατερίνα Στεφανίδη είναι την επόμενη εβδομάδα το μίτινγκ της Καρλσρούης (2/2). «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση, καθώς έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με ένα κρύωμα την τελευταία βδομάδα και δεν έχω καταφέρει να κάνω προπόνηση. Ξεκίνησα με καλά άλματα, αλλά δεν είχα την ενέργεια να κάνω το ίδιο στα μεγαλύτερα ύψη. Αύριο ταξιδεύουμε προς Ευρώπη και ελπίζουμε να αισθάνομαι καλύτερα πριν τον επόμενο αγώνα» έγραψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο λογαριασμό της στο instagram μετά το τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags