Facebook Pixel Νόβακ Τζόκοβιτς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη στον τελικό επί του Ναδάλ!
| 2019-01-27 14:15:00

Ταπεινός και προσγειωμένος - Οι πρώτες δηλώσεις του Τζόκοβιτς μετά τον μεγάλο τελικό

Sportdog Team
Ταπεινός και προσγειωμένος - Οι πρώτες δηλώσεις του Τζόκοβιτς μετά τον μεγάλο τελικό

Ίσως επειδή έχει χορτάσει κούπες...

Νόβακ Τζόκοβιτς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη στον τελικό επί του Ναδάλ!

«Θα ήθελα να ανταποδώσω τα κομπλιμέντα στον Ράφα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ήταν ένα σκληρό ματς απόψε, αλλά επέστρεψες από τραυματισμό που σε κράτησε εκτός τον περασμένο Σεπτέμβρη. Δείχνεις σε εμένα και σε όλους τους συναδέλφους και νεαρούς τενίστες σε όλο τον κόσμο τον ορισμό της αντοχής και της μαχητικότητας», ήταν τα πρώτα του λόγια.



Μέσα σε έντονη φόρτιση συνέχισε: «Δεν έχω λόγια… Προσπαθώ να σκεφτώ αυτή τη διαδρομή των τελευταίων δώδεκα μηνών. Είχα εγχειριστεί πριν ακριβώς δώδεκα μήνες. Το να στέκομαι εδώ τώρα, μπροστά σας, το να καταφέρνω να κερδίσω αυτόν τον τίτλο και τρία από τα τέσσερα Grand Slam είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν έχω λόγια».

Όσο για την οικογένειά του, ανέφερε: «Θέλω να χαιρετήσω την οικογένειά μου, ξεκινώντας από την σύζυγο, τον γιο και την κόρη μου. Ελπίζω να παρακολουθούν. Τουλάχιστον, έτσι είπαν πριν αρχίσει το παιχνίδι. Τα τρόπαια είναι ακόμα πιο σημαντικά, όταν έχω κάποιον τόσο αγαπημένο και ξεχωριστό στη ζωή μου να το μοιραστώ. Είναι οι πιο αγαπημένοι άνθρωποι στον πλανήτη. Τους αγαπώ πάρα πολύ. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την άνευ όρων αγάπη και την υποστήριξη. Προσπαθώ να το σκέφτομαι συνεχώς και να μην το θεωρώ δεδομένο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags