Facebook Pixel Κατερίνα Στεφανίδη: Η πτήση της στη Βοστώνη
| 2019-01-28 00:29:00

Δείτε τη Στεφανίδη να πετά ψηλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δείτε τη Στεφανίδη να πετά ψηλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πτήση της χρυσής Ελληνίδας Ολυμπιονίκη.

Κατερίνα Στεφανίδη: Στην Βοστώνη έγινε το Σάββατο (26/1) ο πρώτος αγώνας της σειράς IAAF Indoor Tour και εκεί ήταν για να αγωνιστεί η Κατερίνα Στεφανίδη.

Όπως ενημερωθήκατε, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ κατέλαβε την δεύτερη θέση με άλμα στα 4,71 μ., λίγες μόλις ημέρες από το 4,74 μ. στην υπερυψωμένη πίστα του Ρίνο. Η Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειες της στα 4,61 μ., με έγκυρο άλμα, δείγμα της εξαιρετικής της κατάστασης και συνέχισε δίχως πρόβλημα στο 4,71 μέτρα. Στη συνέχεια η ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε ένα άκυρο στα 4,81 μ. και επέλεξε να συνεχίσει στα 4,86 μ., αφού νωρίτερα η Κέιτ Ναζότ είχε περάσει αυτό το ύψος. Η 29χρονη απέτυχε σήμερα να νικήσει το 4,86 μ., ωστόσο είχε την ευκαιρία να δει νωρίς στη σεζόν τον πήχη αρκετά ψηλά, γεγονός που θα της φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στη συνέχεια της σεζόν.

Νικήτρια στον σημερινό αγώνα ήταν η Κέι Ναζότ, που μετά το 4,86 μ. απέτυχε στα 4,92 μ., στην προσπάθεια της να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ. Η Στεφανίδη την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Γερμανία, προκειμένου στις 2 Φεβρουαρίου να πάρει μέρος στο μίτινγκ της Καρλσρούης,την τρίτη της στάση στη σεζόν. "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση, καθώς έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με ένα κρύωμα την τελευταία βδομάδα και δεν έχω καταφέρει να κάνω προπόνηση. Ξεκίνησα με καλά άλματα αλλά δεν είχα την ενέργεια να κάνω το ίδιο στα μεγαλύτερα ύψη. Αύριο ταξιδεύουμε προς Ευρώπη και ελπίζουμε να αισθάνομαι καλύτερα πριν τον επόμενο αγώνα", έγραψε η πρωταθλήτρια μας στο λογαριασμό της στο instagram μετά το τέλος του αγώνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Very proud with my jumping at Boston. I have been sick all week and haven’t been able to do anything the last few days. I was able to put a couple of great jumps together and make 4.71m but was too drained for the bigger heights. Flying to Europe tomorrow and hoping to be feeling better before @indoormeetingkarlsruhe Ειμαι ιδιαίτερα χαρούμενη με την σημερινή μου εμφάνιση καθώς έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με ένα κρύωμα την τελευταία βδομάδα και δεν έχω καταφέρει να κάνω προπόνηση. Ξεκίνησα με καλά άλματα αλλά δεν είχαν την ενέργεια να κάνω το ίδιο στα μεγαλύτερα ύψη. Αύριο ταξιδεύουμε προς Ευρώπη και ελπίζουμε να αισθάνομαι καλύτερα πριν τον επόμενο αγώνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags