Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμόγελα για Παπαχρήστου - Αισιοδοξία για την πορεία του τραυματισμού της
| 2019-02-01 07:36:00

Χαμόγελα για Παπαχρήστου - Αισιοδοξία για την πορεία του τραυματισμού της

Sportdog Team
Χαμόγελα για Παπαχρήστου - Αισιοδοξία για την πορεία του τραυματισμού της

Η όμορφη πρωταθλήτρια του ελληνικού στίβου βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Τις εντατικές θεραπείες συνεχίζει η Βούλα Παπαχρήστου προκειμένου να ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό στον υποκνημίδιο και να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στο Βερολίνο υποβλήθηκε την Τετάρτη (30/1) σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως το πρόβλημα βελτιώνεται, ωστόσο δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί. Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα στην προπόνηση, προκειμένου να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την φυσική της κατάσταση, δίχως παράλληλα να επιβαρύνει τον τραυματισμό.

"Παραμένω αισιόδοξη για την συνέχεια. Αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση αυτό που έχει συμβεί. Θα συνεχίσω θεραπείες και συντηρητική προπόνηση, ενώ αναμένεται να αρχίσω το τρέξιμο την επόμενη εβδομάδα. Δεν με αγχώνει το γεγονός ότι θα χάσω κάποιους αγώνες, κι αυτό γιατί έχω γυμναστεί καλά και συνεχίζω και νιώθω πολύ καλά", είπε η Παπαχρήστου που παραμένει μία από τις δυνατές μονάδες της ελληνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags