Facebook Pixel Sportdog.gr | Καυτές μονομαχίες στην άμμο - Σε Καμπότζη και Βερολίνο χτυπά η καρδιά του ελληνικού beach volley
| 2019-02-19 04:33:00

Καυτές μονομαχίες στην άμμο - Σε Καμπότζη και Βερολίνο χτυπά η καρδιά του ελληνικού beach volley

Sportdog Team
Καυτές μονομαχίες στην άμμο - Σε Καμπότζη και Βερολίνο χτυπά η καρδιά του ελληνικού beach volley

Το ένα δίδυμο πάει για αγώνες το άλλο για προετοιμασία.

Ενενήντα ημέρες μετά τη τελευταία τους διοργάνωση, Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο World Tour της FIVB. Ο επόμενος σταθμός για την Εθνική ομάδα θα είναι το τουρνουά 2 αστέρων της FIVB στην Καμπότζη (21-24/2). Βίκυ, Πένυ μαζί με τον Βραζιλιάνο Τίε Σαντάνα θα αναχωρήσουν την Τρίτη 19/2 από την Αθήνα για το Πνομ Πεν, την πρωτεύουσα της Καμπότζης που βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά της Ασίας. Το τουρνουά αυτό είναι το τρίτο που λαμβάνουν μέρος τη φετινή σεζόν, μετά το χρυσό μετάλλιο στο μονάστερο στη Σλοβενία και τον αποκλεισμό στα προκριματικά του τετράστερου στην Ολλανδία.

Στο Βερολινο για προετοιμασία ταξίδεψαν την Δευτέρα 18/2 οι πρωταθλήτριες Ελλάδας στο beach volley Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου. Η Εθνική ομάδα beach volley θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για 5 ημέρες, όπου θα πραγματοποιήσει προπονήσεις και φιλικούς αγώνες με άλλες γερμανικές ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags