Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπεσε μαχόμενη - Αποκλεισμός με χειροκρότημα για τη Σάκκαρη
Άλλα Σπορ
| 2019-05-18 20:29:00

Έπεσε μαχόμενη - Αποκλεισμός με χειροκρότημα για τη Σάκκαρη

Sportdog Team
Έπεσε μαχόμενη - Αποκλεισμός με χειροκρότημα για τη Σάκκαρη

Ηττήθηκε από την Πλίσκοβα με 2-0 στε (6-4, 6-4).

Σ' ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα δικά της λάθη η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από την Καρολίνα Πλίσκοβα στον ημιτελικό του Italian Open αλλά αποχαιρετά με ψηλά το κεφάλι τη Ρώμη. 

Η Μαρία Σάκκαρη ότι... έχτισε το γκρέμιζε με τα λάθη της (29 αβίαστα) και η Πλίσκοβα που είναι στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης με την εμπειρία της κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (14:00, Cosmote Sport 6) εκεί όπου θα παίξει με την Τζο Κόντα. 

Η Ελληνίδα είχε μια εκπληκτική εβδομάδα στη Ρώμη με 6 συνεχόμενες νίκες και μια ήττα στο φινάλε από την Τσέχα η οποία πήρε ρεβάνς για την ήττα της το 2018. 

Ανατροπή από την Πλίσκοβα

Στο 1ο σετ η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε υπέροχα αλλά η ολιγόλεπτη διακοπή λόγω βροχής στο 2-4 άλλαξε το ρυθμό της. 

Η Σάκκαρη έφτασε στο 1-2 με μπρέικ και στη συνέχεια στο 2-4! Η Τσέχα όμως μετά από την διακοπή έπαιξε σπουδαία και απέναντι στη Μαρία που είχε πολλά αβίαστα λάθη πήρε 4 συνεχόμενα γκέιμ και έφτασε στο 6-4!

Για να φτάσει στην επικράτηση η Τσέχα πέτυχε μπρέικ στο 4-4 αλλά και στο 6-4 που της έδωσε το σετ. Η Σάκκαρη έχει 17 αβίαστα λάθη! 

Πάλεψε αλλά προδόθηκε 

Το 2ο σετ και στο 1ο γκέιμ η Σάκκαρη φτάνει σε μπρέικ ποιντ αλλά δεν τα καταφέρνει και η Τσέχα θα προηγηθεί. Η Ελληνίδα μετά από 5 χαμένα γκέιμ επιστρέφει για να ισοφαρίσει σε 1-1. 

Η Πλίσκοβα θα προηγηθεί (2-1) αλλά η Σάκκαρη πιέζει και ισοφαρίζει σε 2-2. Η Μαρία φτάνει σε μπρέικ πόιντ αλλά η Τσέχα δεν της το επιτρέπει και θα προηγηθεί μετά από μεγάλη μάχη με 3-2. 

Το 6ο γκέιμ κράτησε σχεδόν 9' και η Σάκκαρη αφού "έσβησε" δυο μπρέικ πόιντ της Πλίσκοβα οδήγησε στο 3-3. Η Τσέχα με άνεση έφτασε στο 4-3 αλλά το ίδιο εύκολα ισοφαρίζει η Ελληνίδα. 

Με άσο η Πλίσκοβα φτάνει στο 5-4 και με δυσκολία στο 6-4 και στη νίκη σε 1.28. 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags