Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή δήλωση Φουντούλη για Ολυμπιακό: «Αυτό είναι το πραγματικό μας πρόσωπο»
| 2019-05-19 11:10:00

Φοβερή δήλωση Φουντούλη για Ολυμπιακό: «Αυτό είναι το πραγματικό μας πρόσωπο»

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση Φουντούλη για Ολυμπιακό: «Αυτό είναι το πραγματικό μας πρόσωπο»

Ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του Πειραιά δεν φοβάται κανέναν.

Με τη νίκη του 11-5 επί της Βερόνα, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την περασμένη Τετάρτη (15/5) ως δεύτερος τις υποχρεώσεις του στον Β΄ όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα πάνε πλέον στον Ανόβερο (6-8 Ιουνίου) για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, έχοντας ως πρώτο αντίπαλο στο final-8 την Μπρέσια. Ο Γιάννης Φουντούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έκανε έναν απολογισμό της πορείας των «ερυθρολεύκων» στη φετινή διοργάνωση, αναφέρθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του Πειραιά στη φάση των ομίλων και ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν.

«Δεν υπάρχει βατός, ούτε ανίκητος αντίπαλος. Ευελπιστούμε να είμαστε υγιείς και να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις τον τίτλο», τόνισε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι, πριν το Ανόβερο, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με τη μέγιστη σοβαρότητα τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος με τη Βουλιαγμένη, που αρχίζουν αύριο Δευτέρα (20/5).

«Φτάνουμε στις τελευταίες ημέρες μιας μεγάλης σεζόν, με 14 αγώνες στο Champions League. Ξεκινήσαμε ως πρωταθλητές Ευρώπης, κάτι που είναι ιδιαίτερο και πρέπει να το διαχειριστείς κατάλληλα, Ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση, με την έννοια ότι όλες οι ομάδες έμπαιναν με πολύ μεγαλύτερο κίνητρο απέναντί μας», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Φουντούλης και εξήγησε περαιτέρω, αναφορικά με τα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός στη φετινή διοργάνωση: «Ήμασταν ίσως λίγο επαναπαυμένοι στις δάφνες της προ ολίγων μηνών επιτυχίας μας και στην αρχή φάγαμε δύο γερά «χαστούκια», που μας επανέφεραν στην πραγματικότητα. Ο δεύτερος γύρος, όπου είχαμε απολογισμό έξι νίκες και μία ισοπαλία, δείχνει το πραγματικό μας πρόσωπο. Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι τον τελευταίο καιρό παίζουμε στα επίπεδα της περσινής χρονιάς, όπως και το ότι κλείσαμε άλλη μία χρονιά με αλώβητη την έδρα μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags