Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο Top20 της κούρσας για τη Σιγκαπούρη η Σάκκαρη
| 2019-05-21 22:38:00

Στο Top20 της κούρσας για τη Σιγκαπούρη η Σάκκαρη

Sportdog Team
Στο Top20 της κούρσας για τη Σιγκαπούρη η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη με τις πρόσφατες εξαιρετικές τις εμφανίσεις στο χώμα, καθιερώθηκε και μέσα στις 20 τενίστριες που έχουν κατακτήσει τους περισσότερους πόντους φέτος στο Tour της WTA…

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει συγκεντρώσει 949 πόντους από τις πορείες της στα τουρνουά που αγωνίστηκε μέσα στο 2019 και καταλαμβάνει την 18η θέση στη λίστα “Race to Singapore”.

Στο τέλος της σεζόν, οι οκτώ κορυφαίες αθλήτριες της χρονιάς θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο φαντασμαγορικό τουρνουά της Σιγκαπούρης, και η Μαρία θα βρίσκεται πολύ δυνατά στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί εκεί, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.

Οι πρόσφατες επιτυχίες της σε Ραμπάτ και Ρώμη φαίνεται να της έχουν ανοίξει την όρεξη για ακόμη περισσότερα, και με δεδομένο ότι στο γυναικείο Tour τα πράγματα είναι ρευστά, δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση να την δούμε ακόμη ψηλότερα στη συγκεκριμένη λίστα.

Προς το παρόν, πάντως, η Πέτρα Κβίτοβα προελαύνει στην κορυφή, με την Καρολίνα Πλίσκοβα να είναι στη 2η θέση και τη Ναόμι Οσάκα να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Μπέρτενς, Μπέντσιτς, Μπάρτι, Χάλεπ και Αντρεέσκου ολοκληρώνουν την οκτάδα, ενώ Κέρμπερ και Σβιτόλινα είναι κοντά στην πρόκριση.

Αυτό είναι το Top20:

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags