Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ 22-17: "Αγγίζουν" τον τίτλο οι Ερυθρόλευκοι
| 2019-05-24 19:40:00

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ - "Αγγίζει" τον τίτλο!

Sportdog Team
Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ - "Αγγίζει" τον τίτλο!

Οι Πειραιώτες νίκησαν 22-17 και θέλουν μια νίκη για το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή επικράτησε με 22-17 της ΑΕΚ στον τρίτο τελικό και απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της handball premier.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ κακή επιθετικά και δεν κατάφερε να βρει λύσεις και να γίνει απειλητική απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα όπου απέχει πλέον μία νίκη από το δεύτερο σερί νταμπλ. Επόμενο ματς για τις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τρίτης.

Με τρία σερί γκολ του Αραπακόπουλου και ένα του Λιάπη ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή έφτασε στο 5-2 στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι έκαναν σερί 4-0 μετά το 1-2 με τον Αργυρού στο 5ο λεπτό του αγώνα. Ο Παλεβίτσιους μείωσε με πέναλτι αλλά Σανίκης και Τσίλης έδωσαν και πάλι προβάδισμα τριών τερμάτων (7-4) στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ δεν είχε λύσεις στην επίθεση αφού μόνο ο Αργυρού και ο Παλεβίτσιους κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 10-5 με τον Τζηρά στο 26ο λεπτό με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τη διαφορά στα πέντε τέρματα (12-7) μετά από γκολ του Λέμος. 

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 13-7 με τον Αραπακόπουλο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Με δύο σερί γκολ του Δομπρή και εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπάλαζ η ΑΕΚ μείωσε σε 15-11 με τον Ολυμπιακό να φτάνει και πάλι στο +5 με τον Μπούμπαλο. Στο 43ο λεπτό το ματς λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα. 

Ο Ολυμπιακός έμεινε με τρεις παίκτες στον αγωνιστικό χώρο μετά από αποβολή του Σανίκη και Λέμος κι αφού προηγουμένως είχε βγει ο Αραπακόπουλος. Ο Αργυρού μείωσε σε 16-12 και την ώρα που η ομάδα του Πειραιά έκανε επίθεση πίσω από το τέρμα του Ραντούλοβιτς εκτοξεύθηκαν νερά προς τον διαιτητή, που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Η ΑΕΚ μείωσε σε 19-16 με τον Δομπρή πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα αλλά δύο σερί κακές επιθέσεις της Ένωσης έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να φτάσει στο 21-16 με τον Κανδύλα κι εκεί να τελειώσει το ματς. Ο Παλεβίτσιους και ο Ρέινα διαμόρφωσαν το 22-17 που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags