Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα μας... τρελάνει: Αποσύρθηκε ο Κύργιος από το Roland Garros!
| 2019-05-24 23:51:00

Θα μας... τρελάνει: Αποσύρθηκε ο Κύργιος από το Roland Garros!

Sportdog Team
Θα μας... τρελάνει: Αποσύρθηκε ο Κύργιος από το Roland Garros!

Τα έχει τελείως... χαμένα;

Ο Νικ Κύργιος συνεχίζει να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, μετά τις εμφανίσεις του στη Ρώμη. Παρότι συμπεριλήφθηκε στην κλήρωση του Roland Garros το βράδυ της Πέμπτης, μόλις 20 ώρες αργότερα, αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από τον θεσμό, λόγω ίωσης…

Αν θέλουμε τον πιστεύουμε. Ο Νικ Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από το φετινό Γαλλικό Όπεν, δηλώνοντας… άρρωστος, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Ελληνοαυστραλός, που έχει κάνει τη ζωή όλων των ανθρώπων του τένις άνω κάτω τις τελευταίες ημέρες, συνεχίζει με την συμπεριφορά του να δικαιώνει όλους όσους τον κατηγορούν για δυσφήμιση του αθλήματος.

Αφού συμπεριφέρθηκε σαν 10χρονος στην αναμέτρησή του στη Ρώμη και εγκατέλειψε το court χωρίς λόγο και αιτία, αφού δυο ημέρες αργότερα βρέθηκε στο Λονδίνο και από τις εγκαταστάσεις του Wimbledon “έκραζε” συνεχώς το Major του Παρισιού, τώρα αποσύρει και τη συμμετοχή του από αυτό, αν και ήταν κανονικά στην κλήρωση της Πέμπτης.

Ο Κύργιος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Βρετανό Κάμερον Νόρι στον 1ο γύρο του Roland Garros, όμως ο Νόρι τελικά, θα τεθεί αντιμέτωπος με κάποιον Qualifier, ή κάποιον Lucky Loser.

Από την πλευρά του, ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός, ιδιότροπος τενίστας, θα γίνει πλουσιότερος κατά 20.000 ευρώ, γιατί δήλωσε κανονικά συμμετοχή στη διοργάνωση και συμπεριλήφθηκε στην κλήρωση.

Τα πεπραγμένα του μιλούν από μόνα τους…

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags