Facebook Pixel Σεμπάστιαν Φέτελ: Φήμες ότι θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν
| 2019-05-28 22:35:00

"Βόμβα" στη Formula 1 - "Αποσύρεται ο Φέτελ"!

Sportdog Team
"Βόμβα" στη Formula 1 - "Αποσύρεται ο Φέτελ"!

Απίστευτη εξέλιξη με τον οδηγό της Ferrari!

Σεμπάστιαν Φέτελ: Σάλος έχει προκληθεί στη Formula 1 από τις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν τον Γερμανό πιλότο να σκέφτεται την απόσυρσή του!

Ο αρθρογράφος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Τζο Σάγουαρντ, μετέφερε αυτή την πληροφορία επικαλούμενος φήμες που κυκλοφόρησαν στη διάρκεια του Γκραν Πρι του Μονακό.

Βάσει αυτών, ο Φέτελ σκοπεύει να ανακοινώσει την απόσυρσή του στο φινάλε της φετινής σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τη Ferrari μέχρι το 2020.

«Η πιο σοκαριστική φήμη που άρχισε να διαδίδεται στο Μονακό, έλεγε πως ο Φέτελ σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, σε ηλικία 31 ετών. Έχοντας κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα με την Ρεντ Μπουλ από το 2010 έως το 2013, προσπάθησε να επαναφέρει την Φεράρι στις επιτυχίες, έκανε όμως μερικά σοβαρά λάθη και τώρα δέχεται πίεση. Ο Σαρλ Λεκλέρκ είναι νεότερος και έχει μεγαλύτερο περιθώριο βελτίωσης από τον Γερμανό. Αυτή η απόφαση θα μοιάζει με εκείνη του Νίκο Ρόσμπεργκ, που έφυγε από την Φόρμουλα 1 έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του 2016. Το μεγαλύτερο ερώτημα, βέβαια, είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Φέτελ. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Σέρζιο Πέρεζ, Κέβιν Μάγκνουσεν, Ρομέν Γκροσζάν, Βαλτέρι Μπότας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάγουαρντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags