Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεταγραφή "βόμβα" στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-06-26 17:03:00

Μεταγραφή "βόμβα" στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεταγραφή "βόμβα" στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας χρυσός Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής Ευρώπης στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ: Σε μια σπουδαία μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα στο βόλεϊ προέβη ο ΠΑΟΚ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ντμίτρι Ιλίνιχ!

Ο Ιλίνιχ έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό γεμάτο μεγάλες επιτυχίες, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως είναι χρυσός Ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα της Ρωσίας το 2012 στο Λονδίνο, ενώ είναι και πρωταθλητής Ευρώπης με την Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ, όταν την σεζόν 2013-2014 ο ρωσικός σύλλογος επικράτησε στον τελικό με 3-1 της Χάλκμπανκ Άνκαρα του Δημήτρη Τζούριτς.

Ο 32χρονος ακραίος έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο με την εθνική ομάδα της Ρωσίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013, αλλά και την πρώτη θέση δύο φορές σε World League το 2011 και το 2013! Έχει ύψος 2.01μ., ενώ όταν σηκώνεται για να καρφώσει το άλμα του φτάνει στα 3.38μ. , ενώ στο μπλοκ αγγίζει τα 3.30μ.

Την περασμένη σεζόν ο Ιλίνιχ αγωνιζόταν στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κρασνογιάρσκ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ με την οποία όπως προείπαμε είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης, με την Αλ Ραγιάν στο Κατάρ, τη Ντιναμό Μόσχας και την Κούζμπας Κερέμοβο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags