Facebook Pixel Formula 1: Θρίαμβος Φερστάπεν στην Αυστρία
| 2019-06-30 18:05:00

Ρεσιτάλ Φερστάπεν στην Αυστρία και θρίαμβος στο... νήμα!

Sportdog Team
Ρεσιτάλ Φερστάπεν στην Αυστρία και θρίαμβος στο... νήμα!

Τρομερή νίκη για τον πιλότο της Ρεντ Μπουλ!

Formula 1: Τον κατηγορούν πως είναι υπέρ το δέον επιθετικός. Ότι δεν τον νοιάζει τι γίνεται με τους άλλους στην πίστα, αρκεί να γίνεται το δικό του. Πώς είναι... κωλόπαιδο. Ότι έχει τεράστιο θράσος και κάποιος θα έπρεπε να τον βάλει στη θέση του, τραβώντας του παρατεταμένα τ' αυτιά. Τον κατηγορούν σχεδόν για τα πάντα (και δεν εννοούμε τα συμπαθή ζωάκια). Βέβαια...

Βέβαια, ξεχνούν το σημαντικότερο: ο Μαξ Φερστάπεν είναι μάλλον το μεγαλύτερο «ατόφιο» ταλέντο που έχουμε δει τα τελευταία πολλά χρόνια στην Φόρμουλα 1- ένα παιδί που μπήκε πριν καν κλείσει τα 18 του χρόνια στα βαθιά κι έκτοτε κολυμπάει με περισσή άνεση (και, για να είμαστε δίκαιοι, και με αρκετά λάθη, ενίοτε)

Αυτό φρόντισε να το επιβεβαιώσει και σήμερα στην Αυστρία ο Ολλανδός: αν και στην εκκίνηση αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο και έπεσε από 2ος στην όγδοη θέση, έβαλε το κεφάλι κάτω και κέρδισε συνεχώς θέσεις και μετά την αλλαγή ελαστικών στον 33ο γύρο, η Ρεντ Μπουλ στα χέρια του πετούσε κυριολεκτικά.

Έτσι, με προσπεράσματα σε Φέτελ και Μπότας κόλλησε πίσω από τον poleman- και πρωτοπόρο σε όλο τον αγώνα- Σαρλ Λεκλέρκ 3 γύρους πριν το τέλος και με ένα εμφατικό προσπέρασμα άφησε πίσω του τον Μονεγάσκο (το οποίο, πάντως, μέχρι αυτή την στιγμή διερευνάται από τους αγωνοδίκες και θα δούμε αν θα «φάει» ποινή), κερδίζοντας για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Αυστρία!

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags