Facebook Pixel Ολυμπιονίκης με… σφουγγαρίστρα!
| 2011-09-23 19:35:00

Ολυμπιονίκης με… σφουγγαρίστρα!

Ολυμπιονίκης με… σφουγγαρίστρα!

Ο ολυμπιονίκης της πυγμαχίας το 1984 στο Λος Άντζελες, Γιώργος Στεφανόπουλος έστειλε στο Gazzetta μια συγκλονιστική επιστολή- κατάθεση ψυχής. Ο κορυφαίος στην ιστορία των ρινγκ στην Ελλάδα, αποκαλύπτει ότι ως εργαζόμενος στο δημόσιο υποχρεώνεται να σφουγγαρίζει!

 

Να αναφέρουμε ότι η γενιά των αθλητών της εποχής Στεφανόπουλου, δηλαδή πριν από το 1990, δεν είχαν σε καμία περίπτωση τα προνόμια μεταγενέστερων ολυμπιονικών. Έζησαν, δηλαδή, τον αθλητισμό στα πέτρινα χρόνια του, δίχως απολαβές σημαντικές και πλούτη.

Διαβάστε τι γράφει αυτό το θηρίο των ρίνγκ, ο Γιώργος Στεφανόπουλος. Κάποτε έριχνε με την μπουνιά του ακόμα και τείχη, ενώ τώρα χρησιμοποιεί την γροθιά του για να σφίγγει πιο δυνατά μέσα στην χούφτα του το κοντάρι από την σφουγγαρίστρα.

«Με αφορμή τη χθεσινή επιστροφή των Ολυμπιονικών στα καθήκοντά τους, στα σώματα ασφαλείας και στο στρατό αισθάνομαι την ανάγκη να καταθέσω τη δική μου εμπειρία από τη θητεία μου τον τελευταίο χρόνο στο Δημόσιο καθώς ανήκω στη μειοψηφία των 30 Ολυμπιονικών που εργάζονται σε δημόσιες υπηρεσίες και όχι στα σώματα ασφαλείας.

Θέλω να ξεκαθαρίσω, επειδή ακούστηκαν τρελά ποσά τις τελευταίες μέρες για τα πριμ των ολυμπιονικών, ότι βίωσα τα πέτρινα χρόνια του αθλητισμού κι από την επιτυχία μου στο Λος- Άντζελες δεν πήρα ούτε μία δραχμή! Πήρα προνόμια από την πολιτεία αλλά όχι ολυμπιακό πριμ.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags