Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν τα κατάφερε η Μαρία - "Στοπ" ξανά στον 3ο γύρο για Σάκκαρη
Άλλα Σπορ
| 2019-08-30 23:10:00

Δεν τα κατάφερε η Μαρία - "Στοπ" ξανά στον 3ο γύρο για Σάκκαρη

Sportdog Team
Δεν τα κατάφερε η Μαρία - "Στοπ" ξανά στον 3ο γύρο για Σάκκαρη

Για έβδομη(!) φορά στην καριέρα της, η Μαρία Σάκκαρη “μπλοκάρει” στον τρίτο γύρο ενός Grand Slam καθώς ηττήθηκε από τη Νο2 του ταμπλό, Ας Μπάρτι, παρά την προσπάθειά της…

Η κατάρα των τρίτων γύρων σε Slam καλά κρατεί για τη Μαρία Σάκκαρη…

Είναι πλέον η έβδομη φορά στην καριέρα της που “κολλά” στο συγκεκριμένο σημείο όταν και συνήθως καλείται να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση του να αποκλείσει μία Τοπ10 τενίστρια.

Δυστυχώς, η τύχη της δεν άλλαξε ούτε κόντρα στην καλή τη φίλη, Ας Μπάρτι, που την απέκλεισε με 7-5, 6-3 και της στέρησε την ευκαιρία για το κάτι παραπάνω στη Νέα Υόρκη κάτι που οπωσδήποτε θα ήθελε η πολύ φορμαρισμένη Ελληνίδα τενίστρια.

Ωστόσο, η 24χρονη τενίστρια δεν κατάφερε να κρατήσει ψηλά την απόδοσή της για μεγάλο χρονικό διάστημα κόντρα σε μία από τις καλύτερες τενίστριες φέτος στον κόσμο, και αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποκλείσει τη φανταστική Μπάρτι που έχει φτάσει, τουλάχιστον μέχρι τον 4ο γύρο, και στα τέσσερα φετινά Slams!

Η Μαρία το πάλεψε, όπως πάντα άλλωστε, μπορούσε το κάτι παραπάνω στο πρώτο σετ στο οποίο επέστρεψε από break πίσω για να το στείλει μέχρι το 5-5, αλλά η αστάθεια στο σερβίς της και η δυσκολία της στο να αντιμετωπίσει τα “κοφτερά” slice της Αυστραλής, της στοίχισαν.

Με το φανταστικό της slice, η Μπάρτι “εξουδετέρωνε” τις επιθέσεις της Μαρίας και έφερνε διαρκώς τα ράλι σε ισορροπία και τη Σάκκαρη σε “άβολες” θέσεις στο κορτ αντιμέτωπη με γρήγορες και χαμηλές μπάλες.

Δεν βρήκε τις απαιτούμενες λύσεις μένοντας πίσω με break και στο δεύτερο σετ και εκεί δεν ήρθε η αντίδραση που μας έχει συνηθίσει σε άλλα φετινά της ματς.

Δεν αναιρείται το γεγονός πως στην Αμερικανική swing έπαιξε φανταστικό τένις πετυχαίνοντας μερικές εκπληκτικές νίκες που την επανέφεραν στο Τοπ30 και αποτελούν τη βάση για ένα καλύτερο μέλλον, ευθύς εξαρχής στην Ασιατική swing.

Νωρίτερα, η Καρολίνα Πλίσκοβα τα βρήκε “σκούρα” κόντρα στη πεισματάρα Ονς Τζαμπέρ αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τυνήσιας με 6-1, 4-6, 6-4 και να προκριθεί, για τέταρτη σερί χρονιά, στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags