Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώς διαμορφώνονται οι αποδόσεις του στοιχήματος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-09-15 09:17:00

Πώς διαμορφώνονται οι αποδόσεις του στοιχήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πώς διαμορφώνονται οι αποδόσεις του στοιχήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη.

Μετά τη διακοπή λόγω των προκριματικών για το Euro 2020 και τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, η δράση ξεκινά και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο στα εγχώρια πρωταθλήματα, με σπουδαία παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, το στοιχηματικό ενδιαφέρον αυξάνεται, καθώς τα ματς είναι πλέον πάρα πολλά, ενώ έχουμε την ευκαιρία να ποντάρουμε και σε αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα, με αναμετρήσεις όπως ΑΕΚ - Λαμία και Άρης - Παναθηναϊκός να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Ρίχνοντας λοιπόν μία ματιά στο κουπόνι, βλέπει κανείς πως οι αποδόσεις σε κάποια παιχνίδια είναι αρκετά χαμηλές, και σε άλλα αρκετά υψηλές, γεγονός που μας προκαλεί αρκετές απορίες. Εδώ και χρόνια, άλλωστε, αναρωτιόμαστε πώς βγαίνουν οι αποδόσεις.

Επιτέλους, λοιπόν, βρήκαμε ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο άνθρωπος του ΟΠΑΠ εξηγεί πώς διαμορφώνονται οι αποδόσεις.

Οι αποδόσεις διαμορφώνονται σε ένα πολύ δυναμικό περιβάλλον, το οποίο επηρεάζεται από πολλές μεταβλητές που χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες.

Πρώτον και ίσως πιο σημαντικό, τα αγωνιστικά νέα των ομάδων (π.χ. απουσία παικτών λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας), η βαθμολογία, η φόρμα τους εντός κι εκτός έδρας, ακόμα και η παράδοσή τους. Για παράδειγμα, η πιθανή απουσία του Λιονέλ Μέσι επηρεάζει την απόδοση της Μπαρτσελόνα.

Ο δεύτερος, εξίσου σημαντικός, παράγοντας που μπορεί να αλλάξει τις αποδόσεις ενός αγώνα είναι οι μεταβλητές της διεθνούς στοιχηματικής αγοράς, η οποία επηρεάζει και την ελληνική αγορά. Για παράδειγμα, όταν λίγο πριν τη σέντρα μίας αναμέτρησης της Premier League η αγγλική αγορά "ρίξει" την απόδοση των γηπεδούχων, τότε ακολουθούν και οι υπόλοιπες εταιρίες και προσαρμόζουν ανάλογα τις δικές τους αποδόσεις.

Αυτοί είναι οι δύο βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν τις αποδόσεις που μας προσφέρουν οι εταιρίες σε καθημερινή βάση.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags