Facebook Pixel Μίλτος Τεντόγλου: Φαβορί για μετάλλιο στο Παγκόσμιο
| 2019-09-24 02:31:00

Ο Τεντόγλου θέλει το άλμα που θα τον ανεβάσει στο βάθρο στη Ντόχα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Τεντόγλου θέλει το άλμα που θα τον ανεβάσει στο βάθρο στη Ντόχα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης ανοιχτού και κλειστού στίβου, είναι ο κορυφαίος μηκίστας της Ευρώπης και βάσει επίδοσης ο πέμπτος φέτος στον κόσμο.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι, μπορεί να μην είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, ωστόσο είναι από εκείνους που μπορούν να βρουν το άλμα, που θα τους ανεβάσει στο βάθρο. Ο νεαρός με 8,38 μ. από τον χειμώνα και 8,32 μ. στη θερινή σεζόν σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη σπουδαία διάκριση της καριέρας του σε ανάλογη διοργάνωση. Ο Τεντόγλου αναχώρησε σήμερα για την Ντόχα, όπου μαζί με τις Κατερίνα Στεφανίδη (δείτε τις δηλώσεις της για τη διοργάνωση), Νικόλ Κυριακοπούλου (δείτε τις δηλώσεις της για τη διοργάνωση) και Γκλόρια Πριβιλέτζιο είναι οι πρώτοι που θα φτάσουν στην πόλη του Κατάρ. Με προσδοκίες για μια εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων της, πέταξε για το Κατάρ και η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, που θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μαζί με την ομάδα πέταξε σήμερα και το μέλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος. Ο βασικός κορμός της εθνικής μας ομάδας, αναχωρεί για Ντόχα, την Τετάρτη (23/9) στις 13.15 με πτήση της Qatar μαζί τους θα πετάξουν ο αρχηγός αποστολής Σπύρος Κέλλης και ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας.

Το πρόγραμμα των αθλητών μας

Μήκος Ανδρών Παρασκευή (27/9) 16.30 προκριματικός

Μαραθώνιος Γυναικών Παρασκευή (27/9) 23.59 Τελικός

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν ο Μίλτος Τεντόγλου και η Γκλόρια Πριβιλετζίο για την παρουσία του στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags