Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Επιστροφή-έκπληξη στον ΠΑΟΚ μετά από 11 χρόνια - Ανακοινώθηκε και επίσημα (ΦΩΤΟ)
| 2019-10-15 18:31:00

Επιστροφή-έκπληξη στον ΠΑΟΚ μετά από 11 χρόνια - Ανακοινώθηκε και επίσημα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επιστροφή-έκπληξη στον ΠΑΟΚ μετά από 11 χρόνια - Ανακοινώθηκε και επίσημα (ΦΩΤΟ)

Νέα εποχή, έπεσαν και οι υπογραφές.

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ και αυτός είναι ο Κώστας Δεληκώστας!

Ο νέος κόοουτς του Δικεφάλου, που επιστρέφει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο μετά από έντεκα χρόνια, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις πως στόχος της ομάδας είναι το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Παπακώστας ξεκίνησε την καριέρα του στον Έβρο Σουφλίου, αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στον Ιωνικό Ν.Φ., τέσσερα χρόνια στον Γ.Σ.Ηρακλής, δύο χρόνια στην Ε.Α.Πατρών, δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και έκλεισε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη σεζόν 2003-04.

Ως προπονητής ξεκίνησε πλάι στον Ιταλό και πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι τη σεζόν 2004-05 στην Τόνο Καλίπο Βαλέντια. Ακολούθησαν τρία χρόνια στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (2005-08). Το καλοκαίρι του 2008 ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Τον Απρίλιο του 2010 μέχρι τον Ιούλιο του 2013 ήταν προπονητής στην Εθνική Ανδρών της Κύπρου με την οποία κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα «Μικρών Κρατών. Από 26/12 του 2013 ανέλαβε τον Γ.Σ.Λαμία κι έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν 2013-14.

Από 25/5 του 2014 ανέλαβε προπονητής στον Α.Ο. Ορεστιάδας, όπου έμεινε μέχρι 17 Ιανουαρίου 2015. Το καλοκαίρι του 2015 διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Εθνική Ανδρών, ενώ στις 16/2 του 2016 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ Παμβοχαϊϊκός όπου και παρέμεινε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «ασπρόμαυρου» ΤΑΠ αναφέρει:

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή κ. Κώστα Δεληκώστα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του δικεφάλου ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος και γνωρίζω ότι οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Ξεκινάμε αμέσως τη δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το κύπελλο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Οι παίκτες που διαθέτουμε έχουν υψηλό ατομικό επίπεδο. Πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή και μεθοδική δουλειά θα μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags