Facebook Pixel Formula 1: Νέα "αυτοκτονία" της Φεράρι και θρίαμβος Χάμιλτον στο Μεξικό - Αγκαλιά με τον τίτλο ο Βρετανός!
| 2019-10-27 23:17:00

Νέα "αυτοκτονία" της Φεράρι και θρίαμβος Χάμιλτον - Αγκαλιά με τον τίτλο ο Βρετανός!

Sportdog Team
Νέα "αυτοκτονία" της Φεράρι και θρίαμβος Χάμιλτον - Αγκαλιά με τον τίτλο ο Βρετανός!

Πολύ κοντά στο 6ο του πρωτάθλημα μετά τη νίκη στο Μεξικό.

Και στο τέλος πάντα κερδίζει πάντα ο Χάμιλτον! Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes εκμεταλλεύτηκε τα νέα λάθη της Scuderia και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, πλέον μένει ακόμα ένα Grand Prix για το 6ο του πρωτάθλημα.

Η Ferrari ξεκίνησε με το 1-2 στο Μεξικό αφού ο Μαξ Φερστάπεν τιμωρήθηκε και όλα άρχισαν καλά για τους Λεκλέρκ, Φέτελ αλλά...

Οι Ιταλοί έκαναν ξανά το θαύμα τους και αφού άργησαν να τραβήξουν στα πιτ τον Φέτελ τα έκαναν μαντάρα και με τον Λεκλέρκ που χρειάστηκε δύο πιτ στοπ και έμεινε αρκετά πίσω. H Mercedes από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και οι ανέβασε στο βάθρο και τους δύο οδηγούς της. 

Ο εξαιρετικός Άλμπον προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να περάσει τον Λεκλέρκ ενώ ο Φερστάπεν παρά το ότι τα έκανε... μαντάρα στην αρχή ανέβηκε μέχρι την έκτη θέση. Την δεκάδα έκλεισε ο Πέρεζ στον εντός έδρας αγώνα του μπροστά από τους Ρικιάρντο, Κβίατ και Γκασλί.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags