Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πόλο: Απίστευτο! Δεν νίκησε ο Ολυμπιακός μετά από επτά χρόνια
Άλλα Σπορ
| 2019-11-16 20:53:00

Απίστευτο! Δεν νίκησε ο Ολυμπιακός μετά από επτά χρόνια

Sportdog Team
Απίστευτο! Δεν νίκησε ο Ολυμπιακός μετά από επτά χρόνια

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη για πρώτη φορά μετά από 2759 ημέρες!
 

Ολυμπιακός - Πόλο: Θύμισε ντέρμπι από τα παλιά μεταξύ των δύο ομάδων η αναμέτρηση στο κολυμβητήριο του Λαιμού ανάμεσα στον ΝΟ Βουλιαγμένης και τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, που μετά από ανατροπές και φινάλε γκραν γκινιόλ, έληξε ισόπαλο 13-13.

Έτσι λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν νίκησαν σε ματς της κανονικής διάρκειας της Α1 πόλο ανδρών για πρώτη φορά μετά από σχεδόν επτά χρόνια και συγκεκριμένα μετά από 2759 ημέρες.

Με τον Κώστα Γκιουβέτση να σκοράρει στο 1 δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη του αγώνα, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε σπουδαία ισοπαλία απέναντι στον νταμπλούχο Ελλάδας και φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και σταμάτησε το τρομερό σερί του, καθώς ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη σε παιχνίδι πρωταθλήματος κανονικής διάρκειας για πρώτη φορά μετά από τον μακρινό Απρίλιο του 2012 και 162 συνεχόμενες νίκες.

Με παθιασμένη εμφάνιση οι Βουλιαγμενιώτες κατάφεραν να προηγηθούν με 9-7 στο ημίχρονο, με διακριθέντες τους Κουρούβανη και Γκιουβέτση. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μισό του αγώνα και με κορυφαίους τους Γούνα, Γενηδουνιά και Μυλωνάκη και ένα δικό τους επιμέρους 1-6, πέρασαν μπροστά με 10-13, 4.47 πριν από τη λήξη του αγώνα.

Ωστόσο, οι παίκτες του Χρβόγιε Κολιάνιν δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν με γκολ των Καλογερόπουλου και Κουρούβανη σε 12-13. Όμως, έχασαν επίθεση στον παίκτη παραπάνω και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βρέθηκε να έχει κατοχή 10 δευτερολέπτων στα τελευταία σχεδόν 12 δευτερόλεπτα (11.9) που απέμεναν για τη λήξη της αναμέτρησης. Ωστόσο, κράτησαν την μπάλα στο χώρο του κέντρου, ξεχνώντας τον Γκιουβέτση μόνο του στα δύο μέτρα. Όταν έληξε ο χρόνος επίθεσης η πάσα έγινε άμεσα και ο Χιώτης σκόραρε απέναντι στο Ζερδεβά μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τη μεριά των Βουλιαγμενιωτών.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 13-13

Οκτάλεπτα: 3-3, 6-4, 0-4, 4-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 3, Γκιουβέτσης 4, Σταμέλος, Γούβης, Αφρουδάκης Χ., Παπανικολάου, Ποντικέας, Κουρούβανης 4, Χαλκιάς, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 4, Γιόκοβιτς 3, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Γούνας 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags