Facebook Pixel Sportdog.gr | Του πήρε τον... αέρα - Νέα άνετη νίκη του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ - Μια... ανάσα από τον τελικό
| 2019-11-21 20:01:00

Του πήρε τον... αέρα - Νέα άνετη νίκη του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ - Μια... ανάσα από τον τελικό

Sportdog Team
Του πήρε τον... αέρα - Νέα άνετη νίκη του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ - Μια... ανάσα από τον τελικό

"Πάρτι" των Ερυθρολεύκων με 3-0 σετ.
 

Η ομάδα του Πειραιά εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τα κενά στους φιλοξενούμενους και πήρε τη νίκη που της δίνει και σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Ο Ολυμπιακός θέλει δύο σετ στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης για να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Για την ομάδα του Κώστα Δεληκώστα ο Σωτηρίου αγωνίστηκε ως διαγώνιος μετά την αποχώρηση του Άλμπο. Ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με 8-2 με μπλοκ πάνω στον Ιλίνιχ. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και μείωσε σε 8-4 με τον Σωτηρίου με τη διαφορά να μειώνεται στους τρεις πόντους (9-6) μετά από παράβαση του Χουσάι. Οι Πειραιώτες με τα καλά σερβίς του Φίνγκερ έφτασαν σε νέο σερί με 12-6 μετά από λάθος του Μάρσαλ.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 19-12 διατηρώντας τη διαφορά των επτά πόντων μέχρι το 22-16 όταν ο Μάρσαλ έκανε μπλοκ άουτ. Με δύο σερί άσους του Γκέργκι οι Πειραιώτες έφτασαν στο 25-16 και το 1-0 στα σετ με χαρακτηριστική άνεση.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ανταγωνιστικός στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 10-8 με τον Φίνγκερ με τους Θεσσαλονικείς να ισοφαρίζουν σε 11-11 μετά από λάθος επίθεση των γηπεδούχων. Με σερί επιθέσεις του Γκέργκι η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ έφτασε στο 16-11 με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 17-15 με μπλοκ του Χαραλαμπίδη. 

Με νέο μπλοκ του Χαραλαμπίδη η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα έφτασε στο 19-18 με τον Ασπιώτη να βγάζει από την δύσκολξ θέση την ομάδα του Ολυμπιακού. Μία λάθος επίθεση του Ιλίνιχ και ένας άσος του Πετρέα έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να προσπεράσει με τέσσερις πόντους για το 22-18 και να κατακτήσει τελικά το σετ με 25-21 με τον Έλληνα διαγώνιο.

Ο Ολυμπιακός πήρε και στο τρίτο σετ σημαντικό προβάδισμα με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 22-21 με τον Ιλίνιχ. Ο Πετρέας έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο πόντων στην ομάδα του Πειραιά που πήρε τελικά το σετ και τη νίκη με 3-0.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-21, 25-23)

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags