Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός Βαζαίος - Συνέτριψε το (δικό του) πανελλήνιο ρεκόρ
| 2019-12-07 16:16:00

Τρομερός Βαζαίος - Συνέτριψε το (δικό του) πανελλήνιο ρεκόρ

Sportdog Team
Τρομερός Βαζαίος - Συνέτριψε το (δικό του) πανελλήνιο ρεκόρ

Εξαιρετικός ο Έλληνας πρωταθλητής.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το χθεσινό του θρίαμβο στα 200μ. μικτή ατομική, ο Ανδρέας Βαζαίος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας κολύμβησης της Γλασκώβης και δείχνει ικανός να διεκδικήσει μετάλλιο και στα 100μ. μικτή ατομική.

Ο Έλληνας κολυμβητής πέτυχε την ταχύτερη επίδοση των προκριματικών με 51.89, συντρίβοντας το πανελλήνιο ρεκόρ (52.67) που κατείχε ο ίδιος από την αντίστοιχη διοργάνωση του 2015, στη Νετάνια. Εκείνη η επίδοση του είχε χαρίσει τότε την τρίτη θέση, οπότε είναι λογικό ο πήχης να τοποθετείται και πάλι πολύ ψηλά.

Ο ημιτελικός θα γίνει στις 19:45, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο (8/12).

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η Άννα Ντουντουνάκη την προσπάθειά της στα 100μ. πεταλούδα. Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη σπουδαία εμφάνισή της στα 50μ. (έβδομη θέση με τρία πανελλήνια ρεκόρ σε ισάριθμες κούρσες), η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε την τέταρτη καλύτερη επίδοση των προκριματικών με 57.41 και φυσικά πέρασε άνετα στον απογευματινό (20:15) ημιτελικό.

Ο χρόνος της 24χρονης πρωταθλήτριας αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς είναι κατά ένα εκατοστό του δευτερολέπτου καλύτερος από το 57.42 που είχε κάνει στο περσινό Παγκόσμιο της Κίνας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags