Facebook Pixel Αθώοι οι κατηγορούμενοι, παραδέχτηκαν την ενοχή τους...
Άλλα Σπορ
| 2011-11-13 21:41:00

Αθώοι οι κατηγορούμενοι, παραδέχτηκαν την ενοχή τους...

Αθώοι οι κατηγορούμενοι, παραδέχτηκαν την ενοχή τους...

Ανακάλεσε την παραπομπή των 14 διεθνών η ΕΟΠΕ, για την άρνηση συμμετοχής στους φιλικούς αγώνες με τη Σερβία, καθώς οι ίδιοι οι αθλητές παραδέχτηκαν τα... λάθη τους.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας στη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε τα εξής:

Μετά από συναντήσεις του προέδρου με αθλητές της εθνικής ομάδας ανδρών στις οποίες συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου υποχρεώσεων της εθνικής και στις οποίες οι ίδιοι οι αθλητές παραδέχθηκαν τα λάθη που έγιναν στους χειρισμούς τους, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να ανακαλέσει την παραπομπή των 14 αθλητών της εθνικής ανδρών στη δικαστική επιτροπή για την άρνηση συμμετοχής στους φιλικούς αγώνες με τη Σερβία.

Μετά την υποβολή αιτημάτων από τον Ηρακλή Κηφισιάς για λογαριασμό και των αθλητριών του και από τον Νίκο Ρουμελιώτη για επανεξέταση των τιμωριών που τους έχουν επιβληθεί και λαμβάνοντας υπόψιν την από πλευράς τους αναγνώριση των λαθών τους αλλά και την ανάγκη για σύμπνοια και συμπόρευση όλων των δυνάμεων του αθλήματος στη δύσκολη εποχή που διανύει το ελληνικό βόλεϊ και ο ελληνικός αθλητισμός γενικότερα, αποφάσισε ομόφωνα να παραπέμψει εκ νέου τις υποθέσεις στη δικαστική επιτροπή για να εξεταστούν υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων.

Στα ευρωπαϊκά κύπελλα γυναικών του 2013 θα συμμετέχουν ο πρωταθλητής Ελλάδας στο CEV Cup, ο δευτεραθλητής και ο Κυπελλούχος στο Challenge Cup.

Μετά από τα γεγονότα στον αγώνα Μαρκόπουλο - Παναθηναϊκός, η ομοσπονδία θα προβεί σε σειρά ενεργειών προς το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη, την ελληνική αστυνομία και τη ΔΕΑΒ, σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των ομάδων, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα βίας στο μέλλον.

Αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στην ανάδειξη των πρωταθλητών των Ενώσεων στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Οι ακριβείς νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν από την ΚΕΠ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags