Facebook Pixel Πουλάνε και… τρέλα στον Ολυμπιακό!
Άλλα Σπορ
| 2011-02-05 23:21:00

Πουλάνε και… τρέλα στον Ολυμπιακό!

Πουλάνε και… τρέλα στον Ολυμπιακό!

Απίστευτη δήλωση από τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκο Καραχάλιο, ο οποίος μίλησε για ημέρα τιμής (!) με αφορμή την αποχή των αθλητών από την ομάδα υδατοσφαίρισης και τη χρησιμοποίηση των Εφήβων στην ήττα από τη Βουλιαγμένη με 16-3!
 

Τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, οδήγησαν σήμερα τους πολίστες της ομάδας σε αποχή, με αποτέλεσμα κόντρα στη Βουλιαγμένη να αγωνιστούν οι έφηβοι του συλλόγου και να γνωρίσουν τη συντριβή με 16-3.

Ετσι ένα ιστορικό σερί της ομάδας πήρε τέλος, καθώς αυτή ήταν η πρώτη ήττα στην Α1, μετά από 101 συνεχόμενες νίκες στην κανονική περίοδο, 126 ματς χωρί ήττα στην κανονική περίοδο και 65 συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων και των πλέι-οφ.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Νίκος Καραχάλιος δήλωσε: «Σήμερα άνοιξε μία νέα σελίδα για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.. Η ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών απέναντι στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης με πάθος, δείχνοντας μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι το μέλλον ανήκει στα νέα παιδιά. Θερμά συγχαρητήρια και στα παιδιά και στους προπονητές τους, Βαγγέλη Πάτερο και Δημήτρη Κραβαρίτη. Η διοίκηση του Συνδέσμου, παρά τα προβλήματα, επενδύει στη νέα γενιά χωρίς να ξεχνά τις υποχρεώσεις στους πολίστες της ανδρικής ομάδας, που έγραψαν και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.

    Σήμερα μπορεί ο Ολυμπιακός να μην ήταν νικητής στον αγώνα, κέρδισε όμως την εμπιστοσύνη και την καρδιά μας. Συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τους νέους Ελληνες αθλητές. Είναι σημαντικό ότι στις εξέδρες του κολυμβητηρίου Πειραιά βρέθηκαν αθλητές από άλλα αθλήματα και οι πολίστριες της ομάδας πόλο γυναικών. Περιμένουμε αύριο τους νεαρούς πολίστες μας στο γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης" να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με τη Ξάνθη».


Κανένας σεβασμός στην ιστορία του συλλόγου και στα παιδιά που έχουν φέρει τόσους τίτλους στην ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags