Facebook Pixel Οι Μουντιαλίτος, το λάμα και ο Σάντος
| 2014-01-21 18:05:00

Οι Μουντιαλίτος, το λάμα και ο Σάντος

Οι Μουντιαλίτος, το λάμα και ο Σάντος

Στα περίπτερα κυκλοφορεί σήμερα (21/1) το κόμικ «Μουντιαλίτος», με τον Μιχάλη Τσαπίδη να αποκαλύπτει την ιστορία με το λάμα.

Ο υπεύθυνος Τύπου της Εθνικής μίλησε στον NOVA Sport FM 94,6 για την απόφασή του να μεταφέρει σε κόμικ, ιστορίες που έζησε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και τις επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας.

«Ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Ήταν πρωτοφανές για εμένα, καθώς ήμουν μόνο αναγνώστης κόμικ μέχρι τότε. Αλλά πρόκειται για μια δημιουργική δουλειά. Τα γεγονότα είναι όλα πραγματικά και δεν υπάρχουν μυθοπλασίες», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε μια ιστορία που έζησε το 2011 σε μια αποστολή της Εθνικής στη Νορβηγία. «Στο φιλικό της Νορβηγίας το 2011, είδαμε στο λόμπι του ξενοδοχείου ένα λάμα. Όλοι μας μείναμε ενυπωσιασμένοι. Ο Σάντος ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα επειδή έχει αδυναμία στα ζώα. Έχει φάρμα με πολλά ζώα και αμέσως το πλησιάσε...».

Τέλος για το θέμα της παραμονής του Πορτογάλου τεχνικού είπε: «Στο τέλος πιστεύω ότι θα μείνει διότι έχει προοπτκή με την Εθνική».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags